Stûv

Stûv heeft momenteel twintig verschillende modelen onderverdeeld in vijf families (Stûv 16, Stûv 21, Stûv Micro Mega, Stûv 30 en Stûv 60) Kachels of inbouhaarden in haar assortiment, ze werken allemaal op hout, beantwoorden aan verschillende behoeften en zijn beter aan de te verwarmen ruimtes aangepast.

BEKLEDING

Naast de haarden en kachels ontwerpt Stûv ook een serie accessoires of bijhorigheden die de installatie en de intergratie van de Stûv haarden in de woning te vergemakkelijken. Sokkels, bekledingen of houtblokkendragers, Stûv is werkelijk vernieuwend op dit vlak en biedt momenteel een uitgebreid gamma haard/architectuur scheidingselementen aan.

Walo Haarden & Kachels heeft in haar showroom meerdere hefdeurhaarden brandend opgesteld, zodat u zelf een hefdeurhaard kunt stoken en tevens kunt genieten van het sfeervolle vuur. Met een hefdeurhaard koppelt u namelijk rendement en sfeer in één haard! Komt u gerust eens langs in onze showroom om de diverse modellen van Stûv brandend te bekijken.

PERFORMANT, ELEGANT, MILIEU – EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Deze compacte haarden vormen altijd een aangename, zuinige en werkelijk doeltreffende verwarming. En in de laage – energie – huizen van morgen kunnen ze worden geïntegreerd in een hoog ontwikkeld verwarmings-en verluchtingssysteem.

Scroll naar top