Haardmeubel op maat

Een haardmeubel op maat is ideaal, om veel verschillende redenen. Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een maatwerk haardmeubel is wel het feit dat het meubel volledig op uw woning kan worden aangepast. Standaard meubelen komen zelden perfect uit binnen een ruimte, en dit geldt zeker ook voor een haardmeubel. Door een haardmeubel op maat te laten maken, zorgt u er eenvoudig voor dat het meubel in harmonie met de woning en uw interieur gaat. Voor een maatwerk haardmeubel bent u welkom bij Walo Haarden & Kachels.

Een unieke vormgeving met een haardmeubel op maat

Wanneer u kiest voor het laten maken van een maatwerk haardmeubel, dan kiest u voor een uniek design dat wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een compact haardmeubel of misschien wel een ruim haardmeubel met meerdere functies, zoals extra opbergruimte? Die keuze is helemaal aan u. Natuurlijk denken wij graag met u mee over het ideale design van uw haardmeubel op maat. Wij dragen ideeën aan en voorzien u van professionele adviezen. Uiteraard heeft u ook meer dan voldoende keuze aan materialen en kleuren, van hout tot natuursteen en van wit tot zwart. Uiteindelijk draait het er immers om dat uw maatwerk haardmeubel van A tot Z perfect bij u past. Daar zetten wij ons graag voor in.

Diverse designopties voor een maatwerk haardmeubel

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om het formaat, de kleur en het design van een maatwerk haardmeubel. Natuurlijk willen wij u wel een indruk geven van een aantal interessante mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een maatwerk haardmeubel laten maken met dichte en open gedeelten, met planken of laden, met een moderne achterwand of charmante nisjes in het design. Natuurlijk hoeft u zich bij een haardmeubel op maat niet druk te maken over zichtbare techniek. Dit wordt professioneel in het design weggewerkt, waardoor hier niets zichtbaar van blijft. Zo kunt u zorgeloos genieten van de sfeer van uw haard in een mooi maatwerk haardmeubel.

Een maatwerk haardmeubel voor alle soorten haarden

Er wordt wel eens gedacht dat een maatwerk haardmeubel uitsluitend kan worden gemaakt voor een echte haard, in de vorm van een schouw. Niets is minder waar. Voor alle soorten haarden kan een mooi maatwerk haardmeubel worden gemaakt. Dit meubel hoeft ook zeker niet de vorm van een schouw te hebben, al is dit uiteraard wel mogelijk. Wilt u een mooi haardmeubel laten maken voor een haard op ethanol, aardgas of propaan? Wij staan voor u klaar! Wilt u een maatwerk haardmeubel voor een elektrische haard? Dat kan natuurlijk ook. Wij staan voor u klaar om de vele mogelijkheden vrijblijvend met u te bespreken.

Laat u inspireren in onze showroom

Een haardmeubel op maat is altijd een mooie, sfeervolle keuze. Toch kunnen wij ons ook goed voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat u nu precies wilt. Ook hier helpen wij u natuurlijk graag bij. U kunt altijd een bezoek brengen aan onze showroom voor inspiratie. Hier gaan wij graag het gesprek met u aan, leggen wij u de mogelijkheden voor en denken wij actief met u mee. Wilt u een haardmeubel op maat laten maken, maar wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven