We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Doorkijk Haard

Bent u op zoek naar een doorkijkhaard? Een doorkijkhaard zorgt voor een zeer bijzonder effect in uw woning. Plaats de haard in het midden van de kamer om een grote ruimte te breken, of verbind twee kamers door de haard in de tussenwand te plaatsen. U vindt ons ruime assortiment doorkijkhaarden online, maar u kunt ze ook in het echt komen bekijken in onze showroom. Maak een afspraak en kom langs om onze haarden en kachels te bekijken en voor persoonlijk advies over de beste haard of kachel voor uw huis!

Meteor Jupiter 470 & 550 (hoog) doorkijkhaard

Skantherm Elements 603 Tunnel

Bellfires Vertical Bell Medium Tunnel

Bellfires Vertical Bell Small Tunnel

Bellfires Derby Large Tunnel

Bellfires Horizon Bell Large Tunnel

Bellfires Horizon Bell Small Tunnel

Kalfire W105/47T

Kalfire W80/52T

Kalfire GP110/79T

Kalfire GP110/59T

KALFIRE GP80/54T

WAT IS EEN DOORKIJKHAARD OF DOORKIJKKACHEL?

Waar bij een klassieke haard het vuur slechts aan één kant te zien is, zijn er tegenwoordig veel meer modellen haarden op de markt. Zo zijn er naast haarden die op verschillende soorten brandstof werken, tegenwoordig bijvoorbeeld ook hoekhaarden en doorkijkhaarden. Doorkijkhaarden, ook wel tunnelhaarden genoemd, zijn haarden die vaak in een muur worden ingebouwd. Bij doorkijkhaarden zit er aan de voorkant en achterkant glas, waardoor het vuur vanaf twee kanten bekeken kan worden en het de mogelijkheid biedt in de andere ruimte te kunnen kijken. Perfect voor bijvoorbeeld een tussenmuur of om een ruimte op te delen in twee ruimtes. Een doorkijkkachel straalt luxe uit, geeft een ruimtelijk effect en maakt het mogelijk om op verschillende plekken te genieten van de sfeer rond de haard. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor een doorkijkkachel in uw huis of voor een afspraak in onze showroom in Zuid-Holland.

WAT VOOR SOORTEN TUNNELHAARDEN ZIJN ER?

Bij Walo Haarden & Kachels hebben wij verschillende soorten doorkijkhaarden, zo kunt u zelf kiezen wat voor haard het beste bij u en uw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Doorkijkhaarden op hout voor het echte open haard gevoel;
  • Gashaarden als tunnelhaarden voor gemakkelijk aan en uitzetten van het haardvuur, dat niet te onderscheiden is van echt haardvuur;
  • Doorkijkhaarden die in een muur worden ingebouwd;
  • Vrijstaande doorkijkhaarden.

Niet elke haard is mogelijk in ieder interieur, daarom bieden wij bij Walo Haarden & Kachels een ruim assortiment doorkijkhaarden en andere haarden en kachels. Zo is er voor ieder huis een perfecte haard of kachel te vinden. De verschillende haarden hebben hun eigen voordelen en uitstraling. Veel van onze haarden zijn naar eigen wensen te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de kleur van uw haard en het materiaal van de omlijsting van uw persoonlijk samengestelde haard.

DOORKIJKHAARD NAAR UW WENSEN

Het grote voordeel van een doorkijkhaard is dat u vanuit meerdere hoeken zicht heeft op het vlammenspel. Hierdoor profiteert u optimaal van uw haard. U kunt zowel een doorkijk haard die brandt op hout kopen als een doorkijk haard die werkt op gas – de keuze is aan u. Zo kunt u zorgen dat de doorkijkhaard volledig aan uw wensen voldoet en perfect aansluit bij uw interieur!

DOORKIJKHAARD KOPEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Wilt u een doorkijk haard aanschaffen? Bekijk dan snel het assortiment doorkijkhaarden op de website van Walo Haarden & Kachels. Daarnaast kunt u in onze showroom diverse doorkijkhaarden zelf aanschouwen. Bovendien kunnen wij u uitgebreid adviseren, wij denken graag met u mee. Maak dus snel een afspraak om langs te komen voor een doorkijkhaard in uw huis!

Scroll naar boven