Focus Haarden

Focus haarden staan voor innovatie en onvervalste ambacht. Deze haarden worden handgemaakt, zodat u altijd een uniek product heeft. Hierdoor staan Focus haarden op eenzame hoogte in de haardenbranche. U vindt deze haarden bij Walo Haarden & Kachels. De Gyrofocus hanghaard van Focus is een onovertroffen klassieker. Deze exclusieve open haard vindt u bij Walo Openhaarden.

Focus Slimfocus

Focus Domofocus Glas

Focus Slimfocus Gas

Focus Boafocus Gas

Focus Bathyscafocus met Venster

Focus Gyrofocus Glas

Focus Ergofocus Glas

Bathyscafocus showroommodel

Focus Curvifocus Gas

Focus Édofocus 631

Focus Agorafocus 630

Focus Lensfocus

Focus Grappus

Focus Grappus Gas

FOCUS HAARDEN: CREATIVITEIT VOOROP

Focus haarden zijn al decennialang toonaangevend als het gaat om het combineren van functionaliteit en design. Tegenwoordig zijn er naast de beroemde en prijswinnende Gyrofocus ook vele andere modellen verkrijgbaar die evenveel opzien zullen baren in uw woonkamer. Er is altijd wel een Focus haard die bij uw woning past.

FOCUS HAARDEN AANSCHAFFEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

U vindt Focus haarden bij Walo Haarden & Kachels. Bekijk de Focus haarden op onze website en maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom! Hier kunnen we diverse Focus haarden voor u aanmaken, zodat u hun vlammenspel in het echt kunt aanschouwen. Ook kunnen wij u uitstekend adviseren bij de aanschaf van een Focus haard en kunnen we de haard bij u komen plaatsen.

GYROFOCUS HANGHAARD

De Gyrofocus hanghaard is de eerste hangende en 360 graden draaiende open haard die ooit gemaakt is. In 2009 werd deze vuurhaard uitgeroepen tot mooiste voorwerp ter wereld op het internationale Pulchra concours in Italië. De Gyrofocus is dan ook een tijdloos en prachtig model dat nooit uit de mode zal raken. Niet voor niets werd deze hanghaard tentoongesteld in diverse musea voor hedendaagse kunsten.

GYROFOCUS HANGHAARD AANSCHAFFEN

Wilt u de Gyrofocus hanghaard in uw eigen huiskamer zien hangen? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Walo Haarden & Kachels in Hillegom. Hier kunt u de Gyrofocus bewonderen en adviseren onze medewerkers u graag over de aanschaf van deze haard, terwijl u geniet van onze brandende Gyrofocus. Ook indien u online of telefonisch contact met ons op wilt nemen, staan wij u graag te woord.

Scroll naar boven