Meteor

Meteor

Al sinds 1981 levert Meteor inzethaarden voor heel veel woningen. Deze inzethaarden zijn geproduceerd volgens de beste principes hetgeen resulteert in optimale prestaties op gebied van warmtever-spreiding.

Meteor werd in 1981 opgericht door Ole Poulsen en telde op dat moment 4 toegewijde werknemers.

Inmiddels is het uitgegroeid tot een klein familiebedrijf met zoon Rene Poulsen als de drijvende kracht.

De familiebanden zijn altijd van hoge kwaliteit geweest en van onschatbare waarde voor Rene en Ole Poulsen.

Deze waardes geven nog steeds vorm aan de hedendaagse bedrijfsvoering. Momenteel werken er meer dan 30 personen aan de inzethaarden en heeft Meteor meer dan 50% marktaandeel in Denemarken.

Meteor en kwaliteit

Wij adviseren om iedere bestaande openhaard

te voorzien van een inzethaard. De meeste open haarden brengen niet veel warmte in een ruimte, maar wanneer ze worden voorzien van een inzet-haard, kan het rendement oplopen tot meer dan 80%.

Een haard van Meteor is één van de beste inzet-haarden die er worden gemaakt. Dat komt door een optimaal convectiesysteem in de kachel.

Bovenin de brandkamer zitten zogenaamde heat- pipes, ronde buizen die het stralingsoppervlak vergroten en de verspreiding van de warme lucht verbeteren.

De inzethaarden van Meteor kunnen zelfs op maat worden gemaakt, zodat er voor iedere open haard wel een geschikt model te leveren is.

Scroll naar boven