Altech

Bij ons in de showroom kunt u de spekstenen kachels van Altech bekijken, voelen en zien branden. U zult zelf ervaren hoe fijn de spekstenen Altech kachels branden en hun warmte voelen. Neem er gerust de tijd voor. Misschien zijn we net een pizza aan het maken en kunt u ook de lekkere kant van de Altech spekstenen kachels proeven.

Bij Walo Haarden & Kachels kunt het zelf uitproberen. Samen met een goede installatie [ Walo-openhaarden] heeft u niet alleen een goed product in huis maar is het ook veilig en technisch vakkundig geplaatst. Uw rookanaal moet ook veilig en de juiste maatvoering hebben. Wij doen ook vooraf een controle hierop om u die zekerheid te bieden. U wilt er tenslotte ook op kunnen vertrouwen.Wij staan ervoor. Altech creëert en produceert al meer dan 25 jaar lichtgewicht, speksteenkachels- en ovens, open haarden en schoorstenen.

De unieke constructie van de kachels en ovens van Altech – waarbij de speksteen elementen in een gietijzeren kachelframe worden geplaatst – maakt het mogelijk om de kachels van Altech als één geheel te kunnen verplaatsen en te installeren. En uiteraard produceren al onze Altech kachels de specifieke zachte en comfortabele stralingswarmte waarmee deze we zo bekend zijn geworden De speksteenkachels van Altech combineren vakmanschap met de allernieuwste schone technologieën.

Alle Altech producten hebben een verbrandings-efficiency van minimaal 80% en produceren minder dan 0.1% Co. Ze zijn bovendien zo geconstrueerd dat de maximale stralingswarmte-afgifte wordt bereikt. De speksteenkachels van Altech en de speksteen open haarden komen in vele variëteiten voor. Bij bijna elk model heeft u de keuze tussen 6 kleuren speksteen en 4 kleuren gietijzer. Alle kachels bevatten het beste (kwaliteits) keramische glas dat door middel van een speciale techniek met een luchtstroom wordt schoongehouden van allerlei oneffenheden, zodat u blijvend van het dansen der vlammen kunt genieten.

Scroll naar boven