Hanghaard

Bent u op zoek naar een hanghaard? Een hanghaard is een zeer decoratieve toevoeging aan uw (woon)kamer, terwijl het niet veel ruimte in beslag neemt. Hanghaarden zorgen daardoor voor een huiselijk, maar ook heel ruimtelijk effect. Hanghaarden zijn er in allerlei soorten en maten, geschikt voor ieder huis! Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een hanghaard in uw huis kunt u contact met ons opnemen, wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een hanghaard.

Kalfires E-series E-65

Kalfire E-series E-55

Bathyscafocus showroommodel

Focus Agorafocus 630

Focus Édofocus 631

Focus Ergofocus Glas

Focus Gyrofocus Glas

Focus Domofocus Glas

Focus Bathyscafocus met Venster

Focus Slimfocus

Wiking Miro 2

Wiking Miro 1

HANGHAARD DIE BIJ UW WONING PAST

Een hanghaard is in veel verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Walo Openhaarden verkoopt hanghaarden in allerlei verschillende groottes, kleuren en modellen. Een hang openhaard is ideaal, omdat het maar weinig ruimte nodig heeft. Omdat de grond vrij blijft, geeft deze haard bovendien een heel ruimtelijk effect.

WAT VOOR SOORTEN HANGENDE HOUTHAARDEN ZIJN ER?

Hanghaarden zijn unieke haarden die een ware blikvanger zullen zijn in uw woonkamer. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd een geschikt model voor u bij zit. De hang openhaarden in ons assortiment zijn gashaarden en houthaarden, die hun eigen voordelen hebben:

  • Met een gashaard kunt u zelf gemakkelijk het gebruik van de haard kunt instellen, wat met een houthaard niet zo eenvoudig kan;
  • Hanghaarden die branden op hout vereisen over het algemeen meer onderhoud dan gashaarden;
  • Houthaarden en houtkachels zijn over het algemeen beter voor het milieu dan andere soorten kachels.

Bij Walo Haarden & Kachels bieden wij een ruim assortiment haarden en kachels waarbij veel aandacht is besteed aan duurzaamheid voor optimale milieuvriendelijkheid van onze modellen, waardoor zowel onze gashaarden als houthaarden milieuvriendelijk zijn. Wilt u meer weten over welke soort hanghaard het beste bij uw huis past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor een haard of kachel in uw (woon)kamer!

LANGSKOMEN BIJ ONZE SHOWROOM MET HANGENDE HAARDEN?

Op onze website van Walo Haarden & Kachels kunt u ons gehele assortiment haarden en kachels bekijken, maar deze kunt u ook in het echt komen bekijken in onze showroom. In onze showroom zijn hangende haarden, inbouwhaarden en vrijstaande haarden uitgestald, zodat u in een oogopslag kunt zien welk model het beste past bij uw huis en interieur. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren voor een haard en kunt u uit de verschillende materialen kiezen om een haard te ontwerpen die perfect aansluit bij uw interieur. Daarnaast kunt u tijdens een afspraak in onze showroom persoonlijk advies krijgen over welke soort haard of kachel het meest geschikt voor u is en informatie over het laten monteren van uw nieuwe haard. Neem dus contact met ons op en maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom met stijlvolle haarden en kachels.

HANGHAARD AANSCHAFFEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Bent u plan om een hanghaard aan te schaffen? Kom dan snel langs bij de haarden showroom van Walo Haarden & Kachels. Hier kunt u allerlei soorten hanghaarden bekijken. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij uw keuze, maak dus snel een afspraak! U bent natuurlijk ook van harte welkom om telefonisch of online contact met ons op te nemen voor meer informatie over ons assortiment hanghaarden bij Walo Haarden & Kachels.

Scroll naar boven