Bellfires

Vindt u kwaliteit belangrijk? Hecht u waarde aan duurzaamheid? Voelt u zich thuis bij een firma met een vriendelijk gezicht? Dan bent u bij Bellfires aan het juiste adres. Al sinds 1928 loopt Bellfires als Nederlandse haardenfabrikant voorop als het gaat om innovatie en design. Bellfires is nog altijd een familiebedrijf en weet als geen ander traditionele waarden te combineren met moderne technieken. Kwalitatief hoogwaardige haarden produceren waar u als klant honderd procent tevreden mee bent, dat is het streven. Bellfires vindt dat zijn verantwoordelijkheid verder gaat: ook de zorg voor mensen en milieu is een speerpunt.

Alle haarden worden geproduceerd in de Benelux, wat zorgt voor welkome werkgelegenheid. Door activiteiten uit te besteden aan lagelonenlanden gaat waardevolle kennis verloren en wordt snel inspelen op veranderingen in de markt onmogelijk. Bellfires houdt het vakmanschap dan ook graag in eigen huis. Daar doet u als consument uw voordeel mee: altijd een moderne haard voorzien van de meest innovatieve technieken. Toch zijn de haarden van Bellfires heel betaalbaar. Het geheim van dit succes schuilt in de nieuwe manier van produceren. Met een hypermoderne, milieuvriendelijke spuiterij en korte lijnen binnen het bedrijf, weet Bellfires een ongeëvenaarde efficiëntie te bereiken. Elke kachel gaat op naam van de klant door de fabriek. Een haard is niet langer een anoniem stuk staal maar een persoonlijk interieurproduct, met liefde en de grootst mogelijke zorg behandeld door de vakmensen van Bellfires. 100% Benelux. Het is iets om trots op te zijn. Voor u als klant heeft dit nog een belangrijk voordeel. Omdat Bellfires snel kan schakelen, kunt u rekenen op een bijzonder goede afterservice. Walo Haarden & Kachels kan Bellfire haarden op vele verschillende manieren met een perfecte afwerking voor U inbouwen en draagt zorg voor een goede werking. Walo heeft ook 3-D tekeningen om U vooraf te laten zien wat er mogelijk is.

Nader toegelicht… Bellfires materiaalkeuze
Elke Bellfires gashaard is voorzien van een verbrandingskamer van dikwandig hittebestendig staal, wat speciaal is geselecteerd naar Bellfires normen. Daarnaast krijgt elke Bellfires een unieke oppervlaktebehandeling, waarvoor in onze eigen fabriek een bijzondere installatie is gebouwd, die onder ge- controleerde condities de hittebestendige lak aanbrengt. Ook voor de gasbranders wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de allerbeste materialen, die naar Bellfires normen werden gespecificeerd, zoals duurzaam zgn. 316 roestvast staal en keramische materialen voor perfecte isolatie-eigenschappen. Het tastbaar resultaat van bovengenoemde eigenschappen, is dat elke Bellfires haard letterlijk wat zwaarder weegt dan een vergelijkbaar model van een ander merk.
Premium Green gecertificeerd
Bellfires voldoet met alle modellen aan de Premium Green certificering. Het Premium Green label staat voor:
duurzaam geproduceerd volgens QRM methode
schoonste verbranding
zeer hoog rendement
laagste CO2 uitstoot
laagste fijn stof emissie

Met een kwaliteitshaard van Bellfires kiest u voor maximale duurzaamheid tegen minimale milieubelasting

Scroll naar boven