We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Contura Houtkachel

Een Contura houtkachel heeft een luxe uitstraling en geeft veel warmte af tegen een hoog rendement. Bent u opzoek naar een stijlvolle houtkachel of openhaard? Dan bent u bij Walo Haarden & Kachels aan het juiste  adres. Hier verkopen wij onder andere de zeer herkenbare houtkachels van Contura. Wij hebben een Contura Houtkachel in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Wij hebben bijvoorbeeld een Contura Houtkachel hoog model, maar ook een Contura Houtkachel laag model. Kom langs in onze showroom bij Walo Haarden & Kachels en bekijk onze collectie Contura houtkachels en andere haarden! Wij hebben bijvoorbeeld een Contura Houtkachel hoog model, maar ook een Contura Houtkachel laag model.

Contura Connect 556 G

Contura 896 Style (Glass)

Contura 890 Style (Glass)

Contura 886 Style (Glass)

Contura 870 Style (Glass)

Contura 856 W Style (Glass)

Contura 856 Style (Glass)

Contura 820 T Style (Glass)

Contura 810 Style (Glass)

Contura 690 Style (Glass)

Contura 620 Style

Contura 610 Style (Glass)

WELKE CONTURA KACHEL VOOR UW INTERIEUR?

Contura is een Zweeds merk en dat is terug te zien aan het typisch Scandinavische en tijdloze design van de kachels. Contura houtkachels zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er inzethaarden van het luxe merk, maar ook vrijstaande haarden. U kunt voor veel modellen zelf kunt bepalen hoe de haard eruit komt te zien met keuze uit verschillende materialen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan speksteen of artstone voor de omlijsting van bijvoorbeeld de Contura 320 T houtkachel. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment kachels van Contura. U kunt ons volledige assortiment Contura houtkachels en kachels van onze andere merken online bekijken, maar ook in onze showroom in Zuid-Holland. Maak een afspraak en kom langs om ons assortiment bij Walo Haarden & Kachels te bekijken!

WARMTE CREËREN MET EEN CONTURA KACHEL

Een houtkachel van Contura staat bekend om het bijzondere design van dit merk, maar er zijn meer redenen dat dit merk tot de top behoort:

  • De kachel is prachtig vormgegeven en  het vuur is altijd goed zichtbaar;
  • Bovendien zorgt de Contura houtkachel ervoor dat uw ruimte op een slimme en milieuvriendelijke wijze wordt verwarmd;
  • De Contura houtkachels zijn uitgebreid getest op veiligheid en voldoen dan ook gegarandeerd aan alle veiligheidsnormen.

IS EEN CONTURA HOUTKACHEL MILIEUVRIENDELIJK?

Met een houtkachel bespaart u niet alleen geld, stoken met hout is ook nog eens beter voor het milieu. Contura is een merk dat is gespecialiseerd in innovatieve verbrandingstechnieken om ervoor te zorgen dat de meeste energie van het hout wordt omgezet in warmte. Hierdoor heeft u niet alleen minder brandhout nodig, maar stoot de kachel ook veel minder rook en CO2 uit. In 2022 gaan in de EU nieuwe eisen van kracht met betrekking tot het ecologisch ontwerp van producten die biobrandstoffen gebruiken, maar Contura houtkachels voldoen nu al aan deze strenge eisen voor milieuvriendelijk brandstofverbruik. De houtkachels van Contura behoren daardoor tot de top van efficiënte haarden die zorgen voor zuinige warmte met weinig uitstoot. Zo kunt u met een gerust hart een haard aanschaffen die bijdraagt aan duurzamer gebruik!

STIJLVOLLE KAMERVERWARMING BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Bent u opzoek naar een stijlvolle houtkachel of openhaard? Dan bent u bij Walo Haarden & Kachels aan het juiste adres. Bekijk de collectie online en maak snel een afspraak om langs te komen in onze showroom in Zuid-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aanleggen van schoorstenen en kachels en kunnen u dan ook uitgebreid adviseren over de mogelijkheden. Neem bij vragen vooral contact met ons op, wij helpen u graag bij het uitkiezen van de beste Contura houtkachel voor uw huis!

Scroll naar boven