Hase houtkachel kopen: milieuvriendelijke verwarming met sfeer!

Hase houtkachel

Een Hase houtkachel kopen is een perfecte oplossing wanneer u wilt genieten van een sfeervolle, duurzame en moderne houtkachel. Het Duitse bedrijf Hase produceert houtkachels met een scherp gevoel voor milieuvriendelijkheid, innovatie en design. Zo zijn meerdere modellen van het merk gecertificeerd met een Blue Angel ecolabel. Deze modellen, die u natuurlijk ook bij Walo Haarden & Kachels vindt, zijn namelijk voorzien van de innovatieve iQ technologie.

Hase staat voor meer dan 40 jaar innovatie

Het bedrijf Hase is gevestigd in de plaats Trier, in Duitsland. De onderneming is trots op het ‘made in Germany’ label, wat aangeeft dat echt alles in eigen beheer wordt uitgevoerd. Er wordt dan ook meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring in elke Hase houtkachel gelegd. Dit bedrijf gaat voor het schoon genieten van echt vuur. Een Hase houtkachel is standaard voorzien van de nodige technieken en innovaties om op een schone, duurzame en ‘groene’ manier te genieten van een houtkachel. Het bedrijf heeft de Hase houtkachels door de jaren heen steeds verder weten te ontwikkelen voor een schone toekomst, en dit heeft geleid tot de uiteindelijke toepassing van de unieke iQ technologie.

Een Hase houtkachel kopen met iQ technologie

In ons assortiment vindt u diverse modellen van het merk Hase die voorzien zijn van de iQ technologie, zoals de Hase Lima en de Hase Sila. De iQ technologie werkt met intelligente software en een automatische luchtregeling, waardoor deze technologie de beste omstandigheden realiseert voor emissiearm en uiterst milieuvriendelijk houtvuur. De zuurstoftoevoer in de Hase houtkachel wordt voortdurend door iQ geregeld, waardoor het vuur brandt onder de meest optimale omstandigheden. Door de app te installeren voor uw Hase houtkachel, kunt u de prestaties op elk gewenst moment aflezen op uw smartphone of tablet.

Houthaarden met een DIBt certificering

Een belangrijk voordeel van verreweg de meeste Hase houtkachels is dat deze kunnen worden geïnstalleerd en aangesloten als directe ontluchtingskachel. Hiervoor zijn de houtkachels voorzien van een DIBt certificering, een certificaat van het Duitse Instituut voor Bouwtechnologie. De balanskachels van Hase voorzien het vuur van verbrandingslucht door middel van een extern luchtkanaal. Dit bedrijf besteedt niet alleen veel aandacht aan het design en de prestaties, maar laat alle kenmerken en kwaliteiten ook bevestigen. Zo worden de Hase houtkachels door de consumentenorganisatie Stiftung Warentest, de Duitse consumentenbond, aan strenge tests ontworpen. Zeker op het gebied van energie-efficiëntie en een veilige, duurzame en gebruiksvriendelijke kachelbehuizing worden de Hase houtkachels met hoge scores beoordeeld.

Een Hase houtkachel kopen in een tijdloos design

Het Duitse bedrijf wil niet alleen een mooie houtkachel voor nu bieden, maar vooral ook een houtkachel die ook in de toekomst nog aan alle eisen voldoet. Daarom wordt er tijdens het ontwerpproces al goed nagedacht over de vormgeving. Voor elke Hase houtkachel is het een belangrijk doel om een evenwichtig en harmonieus model te ontwerpen dat eenvoudig, klassiek en vooral tijdloos is. Hierdoor gaat het ontwerp van de Hase houtkachel altijd mooi op in het bestaande interieur, terwijl het toch een diepe indruk maakt op de sfeer van de hele ruimte. Op deze manier is de Hase houtkachel een verwarmingsoplossing waar u eindeloos van blijft genieten, ook wanneer uw interieur door de jaren heen verandert.

Een moderne Hase houtkachel kopen die bij u past

De Hase houthaarden zijn beschikbaar in diverse mooie, compacte designs. Met een houthaard van dit merk in uw woonkamer zorgt u voor een echte eyecatcher die een ongekende sfeer biedt aan de hele ruimte. Bij Walo Haarden & Kachels hebben wij een mooi assortiment houthaarden uit de collectie van Hase. Voor elke woonkamer, groot en klein, én voor elke interieurstijl hebben wij de juiste houthaard voor u in huis. Natuurlijk bent u altijd welkom in onze showroom in Hillegom, op de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Holland, om u te laten inspireren door de mogelijkheden.

Wilt u een mooie Hase houtkachel kopen?

Walo Haarden & Kachels is natuurlijk uw specialist voor de aanschaf van een haard naar wens. Ook voor de mooie modellen van het Duitse bedrijf Hase bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn er natuurlijk meer innovatieve, hoogwaardige merken bij ons vertegenwoordigd. Wilt u een Hase houtkachel kopen of heeft u interesse in een ander model? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u volop inspiratie en staan wij voor u klaar met informatie en advies. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Scroll naar boven