Barbas Haarden

Bent u op zoek naar een haard van het merk Barbas? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres. Wij verkopen diverse haarden van Barbas en adviseren u graag bij uw keuze. Dit merk is dé naam op het gebied van houtkachels. Wanneer u dus op zoek bent naar een hout gestookte haard is dit de naam waar u naar op zoek gaat! Bij Walo Haarden * Kachels hebben wij een ruime keuze uit Barbas haarden, maar ook uit vele andere merken. Bekijk ons assortiment online of maak een afspraak en kom langs in onze showroom om onze haarden & kachels in het echt te bekijken!

Barbas BOX Panorama 65

Barbas BOX Panorama 55

Barbas BOX 80

Barbas BOX 75

Barbas BOX 70

Barbas BOX 67

Barbas BOX 65

Barbas BOX 55

Barbas BOX 52

Barbas BOX 45

Barbas BOX 40

Barbas Universal 85

WAT ZIJN BARBAS HAARDEN?

Het Nederlandse familiebedrijf Barbas legt zich toe op het ontwerp en de productie van luxe houthaarden met een hoog rendement. Barbas houthaarden behoren tot de top van de markt. Dit komt door de stijlvolle uitvoering, de ecologisch verantwoorde manier van productie en constante innovaties op het gebied van duurzaam brandstofverbruik in de haarden. Bij de houthaarden van Barbas is er veel aandacht besteed aan duurzaam verbruik, waardoor er minder hout nodig is voor het creëren van warmte en de haarden minder CO2 uitstoten. Het hoge rendement van de Barbas haarden is niet alleen goed voor het milieu, maar u bespaart er ook geld mee. Daarnaast zijn Barbas haarden er in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd een geschikt model bijzit voor uw interieur. Bekijk ons assortiment Barbas haarden online of maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Noord-Holland!

BARBAS HAARDEN: DUURZAAM EN STIJLVOL

Barbas is een Nederlandse haardenfabrikant die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Barbas werkt met de nieuwste technieken, zodat u verzekerd bent van:

  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Milieuvriendelijke Barbas haarden;
  • Stijlvolle uitstraling;

Dit alles maakt een haard van Barbas een fantastische toevoeging aan uw interieur. Niet alleen geeft u uw woning extra sfeer, maar u zorgt ook voor extra warmte met een hoog rendement.

VERSCHILLENDE KACHELMODELLEN VAN BARBAS

Walo Haarden & Kachels heeft verschillende modellen van Barbas in het assortiment zitten. Voor een hout gestookte haard van Barbas die uitstekend geïntegreerd kan worden in uw interieur bent u bij ons dan ook aan het goede adres. Zo hebben we:

  • Verschillende Unilux modellen;
  • Barbas haard hoek modellen;
  • Inbouwhaarden van Barbas;
  • Verschillende Universal modellen.

HOE MOET U EEN BARBAS HOUTKACHEL ONDERHOUDEN?

Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw Barbas houtkachel, is het belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud ervan. Voor optimaal brandstofgebruik wordt het aangeraden de schoorsteen van de haard minstens een keer per jaar te laten vegen. Daarnaast is ook het regelmatig borstelen van de haard, het reinigen van de verbrandingskamer en het schoonmaken van de ruitjes belangrijk voor een lange levensduur van uw duurzame houtkachel. Een van de voordelen van Barbas houtkachels is dat deze zuinig brandstof verbruiken en schoon branden, waardoor u de ruit veel minder vaak hoeft schoon te maken dan bij minder duurzame houtkachels. Voor persoonlijk advies over het schoonmaken en onderhouden van uw houtkachel, kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. Wij helpen u graag verder!

BARBAS HAARDEN BIJ WALO KACHELS & HAARDEN

Denkt u erover om een Barbas haard aan te schaffen? Kom dan snel langs bij de showroom van Walo Haarden & Kachels. Daar vertellen onze adviseurs u onder het genot van een kopje koffie alles over haarden van Barbas. Ook kunt u verschillende modellen van Barbas in actie zien in onze showroom. Daarnaast kunt u ook kijken naar de andere haarden in ons assortiment. Maak dus direct een afspraak of neem online contact met ons op en kom langs om onze collectie Barbas haarden te bekijken!

Scroll naar boven