Altech Houtkachel

Denkt u erover om een Altech houtkachel aan te schaffen? Dan bent u bij Walo Haarden & Kachels aan het juiste adres. Er zijn verschillende redenen waarom een Altech houtkachel een uitstekende keuze is. Eén daarvan is het hoge rendement van deze kachels. Dit komt doordat deze kachels een stookkamer hebben van speksteen, waardoor er optimaal gebruik gemaakt wordt van de eigenschappen van deze steen.

De Altech Eclips is een effectieve houtkachel die er door het wegwerken van hendels en bedieningspaneel ook nog eens ontzettend stijlvol uitziet. Daarnaast is deze houtkachel er in meerdere varianten. Zo kunt u kiezen voor eeen 5 speksteenvariant of een kachel met 3 kleuren gietijzer. Door deze ruime keuze is er altijd wel een mogelijkheid die past bij uw interieur. Ook zijn er voor de Altech Eclips diverse extra modules verkrijgbaar, zodat deze houtkachel precies naar uw wensen werkt.

Altech Torus

Altech Nobles

Altech Grande Nobles

Altech Ecosy

Altech Eclips

ALTECH HOUTKACHELS: ONTDEK DE VOORDELEN VAN SPEKSTEEN

Speksteen is een ideale steen voor kachels voor verschillende redenen: Zo slaat speksteen warmte uitstekend op waardoor u lang profiteert van stralingswarmte. Daarnaast geeft een speksteen kachel de warmte gelijdelijk af, waardoor een hoger rendement ontstaat. Bij Walo Haarden & Kachels verkopen wij diverse houtkachels van het gerenommeerde merk Altech. Van de Altech Eclips tot de Altech Vision.

ALTECH HOUTKACHELS: DESIGN EN COMFORT

Altech houtkachels zijn verkrijgbaar in meer dan twintig modellen en in vijf verschillende speksteenvarianten. Hierdoor vindt u altijd wel een Altech houtkachel die bij uw interieur past. Denk bijvoorbeeld aan de:

  • Altech Eclips kachel,
  • Altech Vision houtkachel,
  • Altech Torus haard of
  • Altech Ecosy

De Altech houtkachel is uitermate geschikt om uw woning of bedrijfsruimte te verwarmen. Altech houtkachels werken zuinig en efficiënt, waardoor u veel rendement uit deze kachel zult halen en tot wel 60% bespaart op uw houtverbruik.

ALTECH HOUTKACHEL KOPEN BIJ WALO HAARDEN EN KACHELS

Wilt u een Altech houtkachel aanschaffen, kom dan snel langs bij onze showroom in Hillegom. Hier vindt u diverse haarden van dit topmerk. Onze deskundige medewerkers vertellen u alles over de houtkachels van Altech en kunnen u uitstekend adviseren bij het maken van uw keuze. Maak snel een afspraak, u bent van harte welkom!

ALTECH ECLIPS: VEELZIJDIGER WORDT VEELZIJDIGER

Doordat de hendels niet uitsteken en het bedieningspaneel onzichtbaar is, heeft de Altech Eclips een eenvoudige, elegante uitstraling. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel boven als achter worden geplaatst. Deze Altech houtkachel is aan te vullen met een houtvak, bakoven en een warmhoudvak. Zo maakt u uw Altech Eclips helemaal naar uw wens.

VOORDELEN VAN ALTECH ECLIPS HOUTKACHEL

Naast een elegant uiterlijk heeft deze houtkachel nog andere mooie voordelen:

  • Groot vuurzicht
  • Eenvoudig te realiseren schone ruit
  • Hoge efficiëntie
  • Tot 60% minder houtverbruik
  • Gemakkelijk te bedienen

Dankzij deze voordelen is de Altech Eclips een zeer goede keuze voor een kachel. Naast de extra warmte zorgt deze prachtige houtkachel voor een onmiskenbare sfeer die bij uw interieur past. De pracht van dit model zit in de elegante eenvoud.

ALTECH HAARD AANSCHAFFEN BIJ WALO

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de Altech Eclips? Kom deze dan snel bewonderen bij Walo Haarden & Kachels. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en aanleggen van gaskachelshoutkachels en open haarden. In onze showroom geven we u uitgebreid advies over de mogelijkheden, u bent van harte welkom. Maak snel een afspraak!

Scroll naar boven