We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Kalfire Gashaard

Een Kalfire gashaard is een haard die met liefde voor het vak is ontworpen en ontwikkeld. Kalfire is een Nederlands familiebedrijf en werd in 1981 al opgericht. Ondanks de enorme groei die het bedrijf heeft doorgemaakt is er nooit iets van het bijzondere karakter verloren gegaan. Een Kalfire gashaard heeft een kwaliteit die u mag verwachten.

Met een haard van Kalfire kunt u genieten van de gezelligheid van een open haard zonder het milieu al te zwaar te belasten. De Kalfire haarden zijn namelijk ontzettend zuinig, maar zeker niet minder sfeervol dan andere haarden. Dankzij de innovatieve technieken die gebruikt zijn is deze lijn Kalfire haarden extreem zuinig en de meest veilige haard van dit moment!

Kalfire GI 105 59 F

Kalfire GI 110 55 C

Kalfire GI 105 79 F

Kalfire GI 110 75 C

Kalfire GI 115 75 S

Kalfire GI 75 59 F

Kalfire GI 80 55 C

Kalfire GI 85 55 S

Kalfire GI 115 55 S

KALFIRE G170/37S

KALFIRE G165/37C

KALFIRE G160/41F

HOOG RENDEMENT KALFIRE GASHAARD

Met een Kalfire gashaard wordt het elke avond een feest om thuis te komen en vanuit uw luie stoel de gashaard te ontsteken. Genieten van het gemak van een gashaard met een nagenoeg realistisch vuur. De huidige generatie gashaarden hebben bovendien een hoog rendement. En dankzij de bijzondere afvoer is een Kalfire gashaard in vrijwel iedere situatie te plaatsen.

KALFIRE GASHAARD BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor een Kal-fire gashaard. Wij hebben diverse uitvoeringen in ons assortiment. Onze vakkundige medewerkers helpen u bovendien graag met de montage van uw Kalfire gashaard. Naast de montage van uw Kal-fire gashaard kunnen wij u ook ondersteunen met de montage van rookkanalen en kokers, re-styling van haarden, aanleg van gasleidingen en inspecties van het rookkanaal.

ZUINIGE EN STIJLVOLLE HAARDEN VAN KALFIRE

Haarden van Kalfire hebben een minimaal rendement van 82%, waardoor ze voldoen aan de strengste milieueisen die er zijn. Bijvoorbeeld de Kalfire fairo eco line heeft verschillende belangrijke kenmerken:

  • In de ECO-stand verbruikt de haard 40% minder gas;
  • Met de passiefhuissluiting blijft de haard ook in optimaal geïsoleerde huizen goed functioneren;
  • Clear view dankzij de kaderloze ruit en schone verbranding;
  • Verschillende modellen en achterwand voor een uitstraling die bij uw huis pas.

PRACHTIG VUUR VAN DE KALFIRE FAIRO PRESTIGE

De gashaarden van Kal-fire Fairo Prestige doen hun naam eer aan. Het vuurbeeld van deze haarden is werkelijk spectaculair. Het hoge vuur is nauwelijks te onderscheiden van het vuur van een open haard. Doordat de brander is verwerkt in het vuurbed en de stammetjes gestapeld zijn, zijn de haarden van de Kalfire Fairo Prestige een echte belevenis. Uw gasten zullen versteld staan van deze haard.

KALFIRE ECO LINE KOPEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Met de haarden van de Kalfire fairo eco line heeft u optimaal zicht op het vuur. Of u nu een 3-zijdig model wilt of een ingebouwde haard: het zicht wordt niet belemmerd. Bovendien zorgt de 3D-brander voor een vol vlammenbeeld dat u niet wilt missen! Wilt u een haard van Kal-fire fairo eco line aanschaffen en genieten van de gezelligheid en het gemak? Bekijk deze Kalfire haarden dan snel in het online assortiment van Walo Haarden & Kachels. Hier ontdekt u de vele mogelijkheden van deze eco haarden. 

Bent u op zoek naar een haard uit de Kal-fire Fairo Prestige collectie van Kal-Fire? Deze haarden vindt u in het ruime assortiment van Walo Openhaarden. Wij hebben verschillende Fairo Prestige modellen in onze collectie zitten. Er is dus altijd wel een model dat bij u en uw interieur past.

Wilt u een haard van Kalfire Fairo Prestige aanschaffen? Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres. Wij kunnen u uitgebreid adviseren bij de aanschaf van uw gashaard en laten u graag enkele Kal-fire haarden zien in onze showroom. Maak snel een afspraak, u bent van harte welkom!

Scroll naar boven