We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Barbas Houtkachel

Een houtkachel zorgt voor enorm veel sfeer in huis. Daarnaast geeft het natuurlijk ook veel warmte. Bent u op zoek naar een houtgestookte haard in de omgeving van Amsterdam? Dan is een Barbas houtkachel de sfeermaker die u zoekt. Barbas is dé naam op het gebied van houtkachels. Als we Barbas houtkachels moeten samenvatten, dan zeggen we: duurzaam een stijlvol. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder. 

Barbas BOX Panorama 65

Barbas BOX Panorama 55

Barbas BOX 80

Barbas BOX 75

Barbas BOX 70

Barbas BOX 67

Barbas BOX 65

Barbas BOX 55

Barbas BOX 52

Barbas BOX 45

Barbas BOX 40

Barbas Universal 85

WAT ZIJN BARBAS HOUTKACHELS?

Barbas is een haardenfabrikant uit Nederland. Het familiebedrijf ontwerpt en maakt luxe houthaarden met een hoog rendement. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie zijn de kernwoorden van Barbas. Niet voor niets behoren Barbas houthaarden tot de top van de markt. Het duurzame aspect zit hem in het verbruik. Er is minder hout nodig voor het creëren van warmte waardoor de haarden minder CO2 uitstoten. Dit is goed voor het milieu én goed voor de portemonnee. Barbas houtkachels zijn er in verschillende soorten en maten.

DE VOORDELEN VAN EEN BARBAS HOUTKACHEL

Het aanschaffen van een houtkachel van Barbas heeft vele voordelen. Naast het feit dat een houtkachel zorgt voor sfeer en warmte (met een hoog rendement), maakt het uw huis nog stijlvoller. Het is een geweldige toevoeging aan uw interieur. Omdat de houtkachels van Barbas zuinig brandstof verbruiken en schoon branden, hoeft u de ruit veel minder vaak schoon te maken dan bij een minder duurzame houtkachel. Tot slot mag u uiteraard een hoogwaardige kwaliteit verwachten. 

HET ONDERHOUD VAN EEN BARBAS HOUTKACHEL

De aanschaf van een mooie en stijlvolle haard is natuurlijk altijd leuk, alleen u wilt natuurlijk ook nog lang plezier hebben van uw houtkachel. Daarom is het belangrijk om uw kachel zo goed mogelijk te onderhouden. We zetten voor u op een rijtje hoe u dit het beste kunt doen.

  • Laat de schoorsteen van de haard minstens één keer per jaar vegen, zodat de brandstof optimaal wordt gebruikt;
  • Borstel de haard wanneer dit nodig is;
  • Reinig de verbrandingskamer af en toe;
  • Maak de ruitjes regelmatig schoon.

Heeft u vragen over het schoonmaken en onderhouden van uw Barbas houtkachel? Neem dan contact met ons op of kom gezellig langs in onze showroom. We helpen u graag.

BARBAS HOUTKACHELS KOPEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment, waaronder verschillende Unilux modellen, Barbas haard hoek modellen, inbouwhaarden en verschillende Universal modellen. Benieuwd hoe deze eruit zien? Neem dan een kijkje bij onze populaire producten van Barbas. Eén ding is zeker: een Barbas haard past in elk interieur. 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Nieuwsgierig geworden naar een Barbas haard? Kan dan langs in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie vertellen onze adviseurs u graag alles over onze Barbas haarden. Uiteraard kunt u ook kijken naar andere haarden in ons assortiment. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken. 

Scroll naar boven