Bellfires Gashaarden

Bellfires gashaarden staan bekend om hun exclusieve haarden van fantastische kwaliteit. Bellfires heeft verschillende modellen haarden, zoals bijvoorbeeld de View Bell lijn. De View Bell-gashaarden komen in diverse modellen, maar centraal staat dat er vanuit meerdere hoeken naar de haarden gekeken kan worden. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de View Bell haarden van Bellfires.

Bellfires Smart Bell 90/80

Bellfires Smart Bell 90/70

Bellfires Smart Bell 80/80

Bellfires Smart Bell 80/70

Bellfires Smart Bell 80/60

Bellfires Smart Bell 75/80

Bellfires Smart Bell 75/70

Bellfires Smart Bell 75/60

Bellfires Smart Bell 75/55

Bellfires Smart Bell 65/60

Bellfires Smart Bell 55/60

Bellfires Smart Bell 65/55

BELLFIRES DESIGN HAARDEN

Bent u op zoek naar een Bellfires View Bell? Deze gashaarden staan bekend om hun ingenieuze design en goede afwerking. Bellfires is een merk dat garant staat voor kwaliteit en innovatie. Hierdoor zijn deze openhaarden:

  • Duurzaam door de mogelijkheid zelf het verbruik van de haarden te bepalen;
  • Veilig door het gepatenteerde veiligheidssysteem;
  • Daarnaast zijn Bellfires gashaarden niet te onderscheiden van houthaarden.

Doordat Bellfires gebruik maakt van de nieuwste technologie en de beste materialen hebben deze haarden ook een hoog rendement. Ook hierdoor is een gashaard van dit merk een uitstekende investering in uw huis.

WAT ZIJN VOORDELEN VAN EEN BELLFIRES HAARD?

Bellfires is een Brabants merk gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van gashaarden. In ons assortiment vindt u een ruime selectie aan Bellfires gashaarden in allerlei soorten en maten. De gashaarden van Bellfires zijn niet van echte houthaarden te onderscheiden, waardoor u kunt genieten van het echte haard gevoel met het gemak van gashaarden:

  • Waar u bij houthaarden zelf het vuur moet aansteken, hoeft dit met gashaarden niet. Met één druk op de knop kunt u vanaf afstand uw Bellfires gashaard aanzetten;
  • Ook het regelen van de stand van de haard is eenvoudig vanaf een afstand te doen;
  • Binnen seconden kunt u wisselen van de hoogte van het verbruik van de haard en de hoeveelheid warmte die de haard creëert, zo heeft u het verbruik van de haard altijd zelf in de hand.

Gashaarden zijn eenvoudig te regelen en zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd een geschikte haard is passend bij uw interieur!

WELKE MERKEN BEHOREN NAAST BELLFIRES NOG MEER TOT INTERFOCOS?

Onder andere de topmerken Bellfires en Barbas zijn onderdeel van moederbedrijf en haarden producent Interfocos. De Europese haardenfabrikant die gevestigd is in Nederland, is om verschillende redenen bekend als een van de beste producenten van haarden en kachels:

  • Interfocos richt zich op de continue ontwikkeling van duurzame haarden met een hoog rendement om bij te dragen aan een milieuvriendelijker verbruik van brandstoffen;
  • Daarnaast staan haarden van merken die vallen onder Interfocos, zoals de Bellfires gashaarden en Barbas haarden, bekend om hun stijlvolle ontwerpen. De strakke designs en tijdloze materialen creëren een unieke haarden die bij ieder interieur passen;
  • Daarnaast produceert de haarden gigant verschillende soorten haarden, van vrijstaande haarden tot unieke doorkijkhaarden.

Met Bellfires gashaarden van Interfocos bent u zeker van een echte blikvanger in huis, die ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld! U vindt ons assortiment haarden van Interfocos en andere merken zowel online in onze webshop, als in onze showroom. In onze haarden showroom in Noord-Holland kunt u de verschillende modellen in het echt bekijken en krijgt u persoonlijk advies over de mogelijkheden voor een haard in uw huis.

BELLFIRES HORIZON BELL: HAARD MET DOORDACHT DESIGN

De Bellfires Horizon Bell is een fantastische lijn designhaarden van het topmerk Bellfires. Deze horizontale gashaarden zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Met deze prachtige haarden heeft u een ongehinderd zicht op de vlammen. Deze inbouwhaarden zijn stijlvol en passen in veel verschillende interieuren. U vindt bij Walo Haarden & Kachels in het assortiment verschillende haarden uit de Bellfires Horizon Bell lijn!

De Bellfires Horizon Bell haarden zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens erg praktisch: de haarden zijn makkelijk te bedienen en extra veilig dankzij het gepatenteerde veiligheidssysteem. Dankzij de modernste technieken waar Bellfires gebruik van maakt, is het gasvuur bovendien niet van houtvuur te onderscheiden! Zo hoeft u met deze haarden niet te kiezen tussen gezelligheid en gemak. Dankzij de verschillende opties voor de haarden passen ze uitstekend in elk interieur.

BELLFIRES HAARDEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

De ervaren medewerkers van Walo Haarden & Kachel kunnen een Bellfires Horizon Bell haard op een uiterst veilige manier installeren. Wanneer er al bestaande rookkanalen zijn, controleren we de staat van deze kanalen voordat we een haard hierop aansluiten. Uiteraard kunnen we ook een nieuw rookkanaal aanleggen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe gashaard. Uw haard inbouwen verloopt snel en vakkundig door Walo Haarden & Kachels!

Bij Walo Haarden & Kachels verkopen we verschillende modellen van de Bellfires View Bell. Door de ruime keuze aan modellen vindt u altijd een haard die past bij uw interieur. Zo zorgen deze gashaarden niet alleen voor een gezellige warmte, maar ook voor extra sfeer die past bij de rest van uw woning. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een View Bell-haard van Bellfires, bekijk dan onze haarden collectie online en breng een bezoek aan de showroom van Walo Haarden & Kachel. Hier kunnen onze deskundige medewerkers u uitgebreid adviseren onder het genot van een kopje koffie. Maak snel een afspraak! Heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard ook telefonisch of online contact met ons opnemen.

Scroll naar boven