Haarden en Kachels voor Inwoners van Alphen aan den Rijn en Omgeving

Inwoners van Alphen aan den Rijn kunnen bij WALO Haarden en Kachels in Hillegom terecht voor een breed scala aan haarden en kachels. Of u nu zoekt naar de warmte van een sfeervolle houtkachel of de moderne uitstraling van een elegante gashaard, wij hebben de juiste oplossing voor uw woning.

Barbas Box 35 40-105

Nordpeis You Steel

Contura i2

Contura 210

Hase Sila Plus

Hase Jena

Hase Luno

Hase Basilia

Wanders Modern Flames Orion Multi 52

Wanders Modern Flames Orion Multi 30

Wanders Modern Flames Orion Traditional 36

Wanders Modern Flames Orion Traditional 30

Gemakkelijk bereikbaar vanuit Alphen aan de Rijn

Onze locatie in Hillegom is perfect bereikbaar vanuit Alphen aan de Rijn, waardoor het eenvoudig is om een bezoek te brengen en onze uitgebreide collectie te ontdekken. Het is de moeite waard om de korte rit te maken en ons deskundig team te ontmoeten, dat klaarstaat om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de ideale oplossing voor uw huis. We zijn trots op onze klantgerichte benadering en streven ernaar om uw bezoek zo aangenaam en inspirerend mogelijk te maken.

Bekijk de route naar WALO Haarden en Kachels vanaf Alphen aan de Rijn

Persoonlijke service en vakmanschap

Bij WALO Haarden en Kachels bieden wij naast ons ruime assortiment ook professionele installatie en onderhoud voor onze klanten uit Alphen aan den Rijn. Wij zorgen ervoor dat uw haard perfect aansluit bij uw wensen.

Kom naar onze showroom!

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Hillegom te bezoeken. Hier kunt u onze prachtige collectie haarden en kachels ontdekken en inspiratie opdoen. Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Scroll naar boven