We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Hase

HASE. MAKER VAN KACHELS SINDS 1979.

Houtkachels van Hase zijn duurzame designkachels van typisch Duitse kwaliteit. HASE houtkachels worden gezien als de beste producten leverbaar. Met een zeer geavanceerde verbranding die voldoet aan de strengste emissie-eisen in Europa.

Verschillende modellen worden uitgevoerd met speksteen- of keramiekbekleding in verschillende kleuren. Dat maakt de kachels niet alleen een uniek object in elk interieur, maar zorgt ook voor extra lang genieten van aangename stralingswarmte.

WIJ BOUWEN INTELLIGENTE KACHELS.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelen en fabriceren wij de beste houtkachels. Wij ontwerpen en bouwen de kachels in onze fabriek in Trier. Duurzaam, regionaal en met al onze kennis, 100 procent ‘made in Germany’. Wij geloven in de toekomst van een schone verbranding. En het feit dat vakmanschap en innovatie bij elkaar horen. Met al onze kennis hebben we gewerkt aan de innovatie van vuur. Wij hebben ons doel bereikt: Met IQ-technologie en intelligente besturingssoftware dat zorgt voor een automatische luchtregeling. Het creëert de perfecte omstandigheden voor een schone, optimale en een milieuvriendelijke verbranding.

IQ.

De iQ-technologie zorgt voor een revolutie in de wereld van houtkachels. Onze intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt.

UITERST EFFECTIEF EN LAGE EMISSIEWAARDEN.

iQ analyseert realtime de temperatuur in de verbrandingskamer en regelt continu de verschillende luchtstromen in de kachel door de volledig geautomatiseerde luchtkleppen. De zuurstoftoevoer is perfect in balans. Hierdoor is er te allen tijde een schone verbranding met lage emissiewaarden.

DE KACHEL APP.

De iQ-app geeft tot op de seconde nauwkeurig alle informatie over de verbranding weer. Ook zijn de kachelprestaties zoals de emissiewaarde en energie-efficientie in de app af te lezen.
De iQ-app geeft tevens het optimale moment aan om hout bij de vullen.

ONDERHOUDSARM EN OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK.

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest. Er zijn geen structurele
wijzigingen nodig in het rookgasafvoerkanaal.
De gehele iQ-technologie bevindt zich in de kachel.

INTELLIGENT. IQ DENKT VOORUIT.

Ongunstige factoren die invloed kunnen hebben op een optimale verbranding,
zoals vochtig hout, verkeerde hoeveelheid brandstof of weersinvloeden
worden gecompenseerd door iQ.

IQ KAN MEER: IQ+ 

iQ+ is een aanvulling op de iQ-technologie met een katalytische technologie in de kachel.
Gecertificeerd met ‘Blauer Engel‘.

Lage uitstoot – constant in elke fase van de verbranding.

Geen aanvullende constructieve eisen.
Geen stofafscheiders nodig.

Meetresultaten komen overeen met de resultaten op de testbank.

 

Scroll naar boven