Stuv Kachel

Bent u op zoek naar een Stuv kachel? Een Stuv is de ideale kachel om uw (woon)kamer op een stijlvolle manier te verwarmen. Stuv kachels worden gekenmerkt door hun karakteristieke vormgeving die overal te herkennen is. Techniek en design staan altijd weer met elkaar in verbinding, wat een Stuv kachel hét element maakt van een sfeervolle leefomgeving. U vindt kachels van dit merk bij Walo Haarden & Kachels. Bekijk ons assortiment online of maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Stuv 6 H

Stûv microMega

Stûv 30-compact

Stûv 22/90

WAT ZIJN DE VERSCHILLENDE SOORTEN STÛV HAARDEN?

Bij Walo Haarden & Kachels hebben wij een ruim assortiment aan Stûv haarden, onderverdeeld in houthaarden van Stûv en hun dubbele branders of ‘wood burners’. Houthaarden zijn haarden en kachels die op de traditionele manier hout omzetten in warmte. Dubbele branders, ‘wood burners’ of ‘log burners’ bootsen vuur op een realistische manier na, maar creëren warmte zonder hout te verbranden. Het voordeel van deze soorten Stûv haarden is dat het vuur te eenvoudiger te regelen is. Stûv gashaarden worden namelijk geleverd met een thermostatische afstandsbediening, waarmee u het vuur op een afstand kunt regelen. Het is zelfs mogelijk de haarden te voorzien van een wifi-module, waarmee de haarden op afstand vanaf een smartphone of tablet kunnen worden bestuurd. In onze showroom op de grens tussen Noord-Holland en Zuid-Holland kunt u de werking van deze moderne haarden in het echt aanschouwen, maak dus vooral een afspraak en kom langs!

VEELZIJDIGE STÛV 30 KACHEL

Bent u op zoek naar de Stûv 30? Deze veelzijdige houtkachel zorgt voor effectieve verwarming van uw omgeving, maar ziet er ook gewoon fantastisch uit. De Stûv 30 houtkachel is een kachel met een unieke eigenschap: de draaitrommel beschikt over drie verschillende standen. De Stûv 30 is uniek onder de houtkachels omdat deze houtkachel over een draaitrommel beschikt met 3 verschillende deuren:

  • Open stand;
  • Gesloten stand;
  • Nachtstand.

U kunt de Stûv 30 gebruiken als open haard, met glazen deur of als continu brandende haard. Dankzij het ingenieuze design heeft u ook met de glazen deur ervoor goed uitzicht op de vlammen. Een ander voordeel is dat Stûv 30  dankzij de vormgeving maar weinig ruimte inneemt. U vindt de Stûv 30 bij Walo Openhaarden!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN STUV HOUTKACHEL?

Stûv houtkachels zorgen op een aangename en milieuvriendelijke manier voor warmte in huis. Houtkachels van Stûv zijn ontworpen voor een hoog rendement, wat betekent dat de haarden minder hout hoeven te verbranden om warmte te creëren. Zo bespaart u niet alleen op brandhout, maar draagt u ook nog eens bij aan een duurzamere verbranding. Door zoveel mogelijk energie van het hout om te zetten in warmte is er namelijk ook een lagere CO2 uitstoot. Stûv houtkachels zijn er in verschillende modellen, zo zijn er kachels die op de vloer geplaatst kunnen worden, die opgehangen kunnen worden en die ingebouwd kunnen worden. Dit maakt het mogelijk dat de houtkachel niet in de muur geïntegreerd hoeft te worden. Voor stijlvolle houtkachels voor elk interieur die op een duurzame manier brandstof verbruiken kiest u dus voor houtkachels van Stûv!

FUNCTIONELE STUV KACHEL

Wilt u een Stuv kachel aanschaffen, dan bent u van harte welkom bij Walo Haarden & Kachels. Wij verkopen diverse Stuv kachels en kunnen u dan ook uitstekend adviseren bij de aanschaf van uw Stûv kachel. Maak snel een afspraak om langs te komen in onze showroom, wij zijn u graag van dienst. Voor vragen kunt u uiteraard ook telefonisch of online contact met ons opnemen.

STUV KACHEL KOPEN BIJ WALO HAARDEN & KACHELS

Bent u benieuwd geworden naar de Stûv 30? Maak dan snel een afspraak om langs te komen bij Walo Haarden & Kachels in Hillegom. Wij kunnen u daar alles vertellen over onze openhaarden. Uiteraard kunt u ook telefonisch: 0252-520503 of via internet contact met ons opnemen.

Scroll naar top