Elektrische Haard

Een elektrische haard is een duurzaam alternatief voor de gas- of houthaard. De elektrische haard doet qua sfeer zeker niet onder voor het haardvuur van vroeger. Geniet van het realistische vlammenspel en wees ondertussen verzekerd van uw eigen veiligheid en die van uw gezin. U bedient het vuur gemakkelijk zelf en bepaalt dus ook zelf de intensiteit en de zelfs de kleur van de vlammen. Zo is het bij een elektrische haard mogelijk uw haardvuur compleet aan te passen aan uw eigen voorkeuren.

Kalfire E-One 100 F

EEN ELEKTRISCHE KACHEL VOOR GEMAK EN DUURZAAMHEID

Vandaag de dag is de elektrische haard langzaam maar zeker in populariteit aan het toenemen. Dat komt onder meer omdat mensen veel bewuster met het milieu bezig zijn. Tegelijkertijd blijft een haardvuur toch wel erg gezellig. Tijdens koude winteravonden, maar ook op middagen met vrienden of familie zorgt de aanwezigheid van een vuurtje voor sfeer. Gelukkig is de elektrische kachel extra goed voor het milieu en net zo goed in staat het behaaglijke gevoel van een echt vuur teweeg te brengen. Daarnaast biedt de elektrische haard nog een aantal andere voordelen die gas- en houtkachels missen:

  • makkelijke aansluiting: u hebt geen rookkanaal nodig, enkel een stopcontact;
  • eenvoudige bediening: bepaal zelf hoe hoog en welke kleur de vlammen zijn. Zo bent u met een elektrische haard dus verzekerd van een gepersonaliseerde ervaring;
  • veiligheid: omdat de vlammen niet echt zijn, is uw veiligheid en die van rondlopende kinderen en huisdieren te allen tijde gegarandeerd;
  • gebrek aan onderhoud: u bent geen tijd kwijt aan onderhoud;
  • energiezuinigheid: elektrische kachels produceren geen fijnstof.

DE MOGELIJKHEDEN VAN DE KALFIRE E-ONE 100

Een elektrische haard met veel mogelijkheden is de Kalfire E-One 100. Deze designhaard past in ieder interieur dankzij het simplistische design en de optie om de elektrische verwarming in te laten bouwen. Wilt u liever een vrijstaande kachel? Dat kan! De Kalfire is revolutionair, omdat de vlammen bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Verlies uzelf in de intrigerende vlammendans terwijl u geniet van de warmte van familie en vrienden om u heen. Naast de hoogte en kleur van de vlammen bepaalt u ook helemaal zelf het geluid en het omgevingslicht. Luister bijvoorbeeld bij gedempt licht naar het knisperende geluid van houtblokken. Het is net echt! Aangezien de haardkachel geen directe warmte afgeeft, is de haard 100% veilig. De Kalfire E-One 100 is vanaf juli 2020 verkrijgbaar.

WAT ELEKTRISCHE VERWARMING VOOR UW WONING KAN BETEKENEN

Nu u op de hoogte bent van de voordelen van elektrische kachels, is het tijd om na te denken over de mogelijkheden die een elektrische haard voor uw eigen woning heeft. Misschien heeft u al wel een TV-meubel dat u graag zou willen combineren met een elektrische haard. Dit is geen probleem, omdat de haard vaak heel gemakkelijk in een TV-meubel kan worden verwerkt. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u hebt. Door een elektrische haard aan te schaffen bespaart u bovendien installatiekosten en u draagt een steentje bij aan het milieu. Wilt u meer weten over de aanschaf en plaatsing van een elektrische haard? Neem gerust contact op met Walo Openhaarden, wij helpen u graag verder!

Scroll naar boven