We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

De ideale Wanders gashaard voor elk interieur

Wanders gashaard

De Wanders gashaard weet ieder interieur een boost te geven op het gebied van sfeer en warmte. Er is namelijk altijd een model beschikbaar dat perfect bij uw woning past, of u nu veel of weinig ruimte heeft voor het realiseren van een mooie haard. Wanders gashaarden, in Nederland vervaardigd door het familiebedrijf Wanders Fires & Stoves, zijn er in tal van modellen om altijd aan de verwarmingsbehoefte te kunnen voldoen. Natuurlijk bent u bij WALO Haarden & Kachels van harte welkom wanneer u ook wilt gaan genieten van een Wanders Gashaard.

Wanders gashaarden van Nederlandse bodem

Familiebedrijf Wanders is gevestigd in Netterden, in de Achterhoek, en werd tientallen jaren geleden opgericht door Henk Wanders. Het bedrijf heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het maken van sfeervolle Wanders gashaarden, maar is ook actief in de wereld van houtkachels. Dit bedrijf blinkt uit op het gebied van maatwerk, waardoor er echt voor elk interieur een perfecte optie beschikbaar is. De Wanders gashaarden worden uitsluitend aangeboden vanuit het nauwkeurig geselecteerde dealernetwerk van het bedrijf. WALO is trots zich tot dit dealernetwerk te mogen rekenen. Wanneer u interesse heeft in een (maatwerk) Wanders gashaard, dan bent u altijd welkom in onze showroom in Hillegom om de mogelijkheden voor uw woning vrijblijvend te bespreken. Wij informeren en adviseren u graag.

Een Wanders gashaard die bij u past

Zeker wanneer er voldoende ruimte beschikbaar is voor een mooie gashaard, zijn er prachtige modellen te vinden in de collectie Wanders gashaarden. Zo is er de Balsa serie, bestaande uit stoere en moderne gashaarden die volledig vrijstaand worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor de Wanders Balsa 100 met een hoogte van 100 centimeter. Het sierlijke en elegante design sluit aan bij de meest uiteenlopende interieurstijlen. Spreekt het model u aan, maar mag het wel iets kleiner van formaat? Dan is er ook de Wanders Balsa 75 die een absolute eyecatcher in de woonkamer vormt. Naast deze mooie serie gashaarden van Wanders zijn er natuurlijk ook andere series en modellen te verkrijgen die u laten genieten van een realistisch vuurspel.

Ook voor kleinere woonkamers is er een gashaard beschikbaar

Het is zeker niet noodzakelijk om veel ruimte beschikbaar te hebben voor een Wanders gashaard. Ook voor in kleinere woonkamers is er altijd een mooie optie beschikbaar. De Wanders Tali is bijvoorbeeld een mooie keuze voor kleinere woonkamers. Dit innovatieve en moderne model is zeer compact en kan, indien gewenst, ook eenvoudig in een hoek worden geplaatst door de ovale vormgeving. De Wanders Tali behoort tot de nieuwste modellen van het merk en biedt een zeer realistisch vuurbeeld waar u gewoon van blijft genieten.

De beste garanties met een Wanders gashaard

Wanders gashaarden komen altijd met de beste garanties. Alles wordt in eigen beheer van het familiebedrijf uitgevoerd, van ontwerp tot vervaardiging, waardoor er een volledige controle over de kwaliteit bestaat. Met een Wanders gashaard bent u zeker van een kwalitatief hoogwaardige designoplossing voor veel sfeer en een aangename verwarming. Daarnaast zijn de Wanders gashaarden zeker ook een bewuste keuze. De lage emissie staat tegenover een hoog rendement, waardoor de gashaarden zeer milieuvriendelijk zijn.

Wilt u ook genieten van een Wanders gashaard?

WALO Haarden & Kachels is uw ervaren Wanders gashaarden dealer in de regio. Wij staan voor u klaar wanneer u wilt genieten van een sfeervolle Wanders gashaard die perfect bij u en uw interieur past. Wij verzorgen alles voor u, van het eerste advies tot een professionele installatie bij u thuis. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Wij staan graag voor u klaar. Heeft u interesse in een Wanders gashaard, maar wilt u eerst meer informatie of advies voordat u een bezoek brengt aan onze showroom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Scroll naar boven