Charnwood kachel kopen: geniet van een duurzaam design

Charnwood kachel kopen

U kunt een sfeervolle Charnwood kachel kopen wanneer u zeker wilt zijn van een duurzaam design in uw woonkamer. Dit ervaren merk zorgt niet alleen voor kachels met een ongekende uitstraling, maar ook voor een optimale duurzaamheid. Het merk staat bekend om de hoogwaardige houtkachels en multi-fuel kachels van betrouwbare kwaliteit. Wilt u een mooie Charnwood kachel kopen? Dan nodigt WALO Haarden & Kachels u uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Hillegom, nabij Amsterdam.

Charnwood kachels: gemaakt vanuit een halve eeuw ervaring

De sfeervolle Charnwood kachels worden vervaardigd door het Britse bedrijf AJ Wells & Sons Ltd. Dit familiebedrijf werd al in 1972 opgericht door Alfred Wells en twee van zijn zoons. Het doel van de onderneming was om hoogwaardige houtkachels te ontwerpen en vervaardigen, om op die manier meer sfeer in elke woonkamer te kunnen brengen. Dit is zeker gelukt. Inmiddels kan het bedrijf meer dan een halve eeuw aan ervaring inzetten, en dit is zeker merkbaar aan de collectie houtkachels van Charnwood. Door de jaren heen heeft het bedrijf laten zien goed mee te draaien met de nieuwste ontwikkelingen, en vaak zelfs nog een stap extra te kunnen zetten op het gebied van innovatie.

De oudste houtkachel fabrikant in het Verenigd Koninkrijk

Het Britse familiebedrijf is hard gegroeid in de afgelopen vijftig jaar, maar heeft wel altijd vastgehouden aan de warmte, de normen en de waarden van een klein familiebedrijf. Inmiddels staat zowel de tweede als de derde generatie van de familie aan het roer. Nog altijd wordt met veel toewijding gewerkt aan het leveren van houtkachels van de hoogste kwaliteit binnen een duurzaam design. Als oudste Britse fabrikant van houtkachels bekleedt het familiebedrijf een echte voorbeeldfunctie voor de markt. Dit betekent dat het bedrijf voorloper is als het gaat om nieuwste verbrandingstechnologie├źn.

Een Charnwood kachel kopen voor duurzaam verwarmen

Voor elke verwarmingsbehoefte in huis is er een mooie Charnwood houtkachel beschikbaar. U kunt zorgeloos een Charnwood kachel kopen wanneer u zeker wilt zijn van duurzaam verwarmen. Alle modellen van dit merk zijn voorzien van de allernieuwste, meest schone verbrandingstechnologie. De Charnwood kachels voldoen volledig aan de EcoDesign 2022 wetgeving en zijn vrijgesteld van Defra. Dit betekent dat hout op schone en veilige wijze kan worden verbrand in rookbeheersingsruimten. Wilt u zeker zijn dat u zorgeloos duurzaam kunt stoken met uw houtkachel? Dan kunt u met een gerust hart een sfeervolle Charnwood kachel kopen.

Belangrijkste kenmerken van de Charnwood houtkachels

De Charnwood houtkachels worden met veel zorg en aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit ontworpen. Al binnen het ontwerpproces wordt rekening gehouden met het bereiken van de beste resultaten bij u in huis. Met een Charnwood houtkachel heeft u zekerheid van een schone, volledig veilige en duurzame verbranding. Daarnaast geniet u van een aangename warmte en een ongekende sfeer. Er zijn Charnwood houtkachels voor elke woonkamer, van klein tot groter, waardoor ook voor u altijd een mooi en passend model beschikbaar is.

Een Charnwood kachel kopen in de gewenste stijl

Iets waar het bedrijf ook goed rekening mee houdt, is het verschil in voorkeur en smaak als het om het interieur gaat. Zo zijn er in het assortiment Charnwood houtkachels tal van moderne modellen te vinden, van compact tot groter formaat, maar u kunt ook een Charnwood kachel kopen in een traditioneel design. Het bedrijf zorgt voor veel variatie in de collectie, waardoor er een mooie Charnwood houtkachel is voor in elk interieur. Ook voor uw woonkamer is er een perfecte Charnwood kachel waar u gewoon van blijft genieten.

Wilt u ook een sfeervolle Charnwood kachel kopen?

De Charnwood houtkachels vormen altijd een mooie, sfeervolle en duurzame keuze. Bij WALO Haarden & Kachels bent u op afspraak welkom in de showroom wanneer u een Charnwood kachel wilt kopen of interesse heeft in een haard of kachel van een ander gerenommeerd merk. Wij staan uiteraard voor u klaar met meer informatie en advies, maar ook om gericht met u mee te denken over de mooiste en beste oplossing voor bij u in huis. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven