We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

De toekomst van houtverbranding: iQ en iQ+ technologie van Hase

Hase IQ houtkachel

De revolutionaire iQ en iQ+ technologieën van Hase zetten een nieuwe standaard in de wereld van houtkachels. In deze tijd is de aandacht voor duurzaamheid belangrijk. We zoeken niet alleen naar manieren om efficiënter te verwarmen, maar ook om te besparen en om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Technologie, efficiëntie en milieuvriendelijkheid komen samen in de iQ en iQ+ technologie van Hase. Bij WALO Haarden & Kachels leggen we graag de focus op verduurzaming. U bent bij ons dan ook van harte welkom voor een houtkachel voorzien van de innovatieve iQ en iQ+ technologie. Wij vertellen u hier graag meer over.

Wat is de iQ technologie van Hase precies?

We kennen Hase als een fabrikant die graag voorop loopt als het gaat om duurzaamheid, efficiëntie en innovatie. Onder het merk Hase zijn al tal van mooie houtkachels op de markt gebracht. Diverse modellen, waaronder de Hase SILA, zijn voorzien van de unieke iQ technologie. Deze technologie combineert een slimme en volautomatische luchtregeling met geavanceerde besturingssoftware. Het resultaat is een altijd perfect brandend vuur in uw kachel. De iQ technologie analyseert realtime de temperatuur in de verbrandingskamer en regelt continu de luchtstromen door middel van volledig geautomatiseerde luchtkleppen. Dit zorgt voor een zuurstoftoevoer die perfect in balans is, wat resulteert in een schone verbranding met opvallend lage emissiewaarden.

Uw persoonlijke kachel assistent met de iQ app

Eén van de meest indrukwekkende aspecten van de iQ technologie is de iQ app. Deze app biedt gedetailleerde, tot op de seconde nauwkeurige informatie over de verbranding in uw kachel. U kunt eenvoudig de kachelprestaties monitoren, zoals emissiewaarden en energie-efficiëntie. Daarnaast geeft de app advies over het optimale moment om hout bij te vullen en tips voor het aansteken van de kachel. De gebruiksvriendelijke interface omvat ook de bedienings- en installatiehandleiding, evenals het unieke serienummer van uw iQ kachel.

De iQ technologie is onderhoudsarm

U wilt natuurlijk vooral zo veel mogelijk genieten van de sfeer en warmte van uw kachel. Dit betekent dat u zo min mogelijk tijd wilt verliezen aan het onderhouden van de kachel met de bijbehorende technologie. De iQ technologie is niet alleen slim, maar ook bijzonder onderhoudsarm. Alle componenten zijn uitvoerig getest en de technologie vereist geen structurele wijzigingen in het rookgasafvoerkanaal. Dit betekent dat u kunt genieten van optimaal gebruiksgemak zonder zorgen over ingewikkeld onderhoud. Uiteraard verzorgen wij de professionele installatie voor u, zodat u ook hier geen omkijken naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen is gaan genieten van uw nieuwe houtkachel van Hase.

De volgende stap: iQ+ technologie van Hase

Naast de iQ technologie van Hase kennen we ook de iQ+ technologie. Wat is nu precies het verschil? De iQ+ technologie bouwt voort op de iQ technologie en voegt een baanbrekende katalytische technologie toe aan de kachel. Dit zorgt voor nog lagere emissiewaarden gedurende elke fase van de verbranding. De voordelen van iQ+ zijn legio. De katalytische technologie zorgt voor een constant lage uitstoot, ongeacht de verbrandingsfase. iQ+ kan eenvoudig worden geïntegreerd zonder de noodzaak voor extra constructieve aanpassingen of stofafscheiders. De prestaties van iQ+ komen overeen met de testbankresultaten, wat een hoge betrouwbaarheid en efficiëntie garandeert.

Ontdek de voordelen van de Hase iQ en iQ+ technologieën

De iQ en iQ+ technologieën van Hase vertegenwoordigen een revolutie in de wereld van houtkachels. Ze bieden een ongeëvenaarde combinatie van intelligentie, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Wanneer u kiest voor een iQ of iQ+ kachel van Hase, dan haalt u een milieubewuste en gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing in huis waar u optimaal van kunt genieten. Door het moderne design van de houtkachels is deze oplossing niet alleen een bewuste keuze, maar ook een mooie keuze als aanvulling op uw interieur. Bent u benieuwd naar deze houtkachels met de iQ en iQ+ technologieën van Hase? Kom dan eens naar onze showroom in Hillegom om u te laten inspireren. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Scroll naar boven