WALO Haarden & Kachels wenst u fijne feestdagen en een mooi 2024!

fijne feestdagen

Terwijl de dagen korter worden en de avonden langer, naderen we het einde van een ander sfeervol jaar. De gezellige warmte van onze openhaarden en kachels heeft vele huizen en harten verwarmd. Nu is het een perfect moment om even stil te staan en terug te kijken op de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Bij WALO Haarden & Kachels hebben we het afgelopen jaar een reeks blogs gedeeld, gericht op alles wat te maken heeft met onder meer openhaarden, houtkachels, gaskachels, en elektrische haarden. Deze blogs zijn niet alleen bedoeld om u te informeren, maar ook om inspiratie te bieden voor uw eigen huis.

Overzicht van de beste blogs van 2023

In dit overzicht willen we graag vijf van onze meest populaire en inzichtelijke blogs van het afgelopen jaar opnieuw belichten. Deze blogs zullen u zeker interesseren en nieuwe ideeën en perspectieven bieden. Laten we samen de warmte en wijsheid herbeleven die deze blogs hebben gebracht en ons voorbereiden op een nieuw jaar vol nieuwe verhalen en gezelligheid bij het haardvuur.

De CO-vrij certificering

Op 1 januari 2023 ging de nieuwe CO-Vrij wetgeving in. Het belangrijkste doel van deze wetgeving is het terugdringen van het aantal koolmonoxidevergiftigingen. Dit betekent dat gashaarden en -kachels uitsluitend nog mogen worden geïnstalleerd, gerepareerd en onderhouden door bedrijven die in het bezit zijn van een CO-vrij certificering. Wij vertelden u alles over deze certificering. Uiteraard zijn wij in het bezit van deze certificering, waarvoor aan strenge eisen voldaan dient te worden.

Het werkelijke verbruik van een propaan gashaard

We hebben allemaal al tijden te maken met hogere kosten. Denk aan de duurdere boodschappen, de hoge benzineprijzen en natuurlijk de hogere tarieven voor energie. De gasprijzen zijn flink gestegen, waardoor velen zich afvroegen of het nog wel verstandig is om een propaan gashaard te kopen. Dit is zeker nog altijd de moeite waard, en wij legden u uit waarom. Daarnaast gaven wij u direct inzicht in het werkelijke verbruik van de propaan gashaard.

Slimme gashaarden voor optimaal gemak

De wereld van openhaarden, houtkachels en gashaarden staat niet stil. Door de jaren heen zien we steeds meer ontwikkelingen ontstaan. Zo kunnen we al langere tijd gebruik maken van slimme gashaarden, die steeds innovatiever worden. Nu kunt u bijvoorbeeld genieten van optimaal gemak met één van de Kalfire GI haarden. Natuurlijk vertelden wij u meer over alle belangrijke voordelen van deze slimme gashaarden.

Juiste plaatsing koolmonoxidemelder

Het is natuurlijk van groot belang dat een koolmonoxidemelder u tijdig een waarschuwing geeft wanneer er koolmonoxide wordt gedetecteerd. Om tijdig een alarm af te kunnen geven, is het belangrijk dat de koolmonoxidemelder in huis op een juiste plaats wordt geïnstalleerd. Wat is nu de juiste plaatsing van de koolmonoxidemelder? Wij vertelden u hier alles over.

Nader kennismaken met bio-ethanol en waterdamp haarden

Wie aan haarden denkt, denkt in de meeste gevallen eerst aan de openhaard of de elektrische haard. Daarnaast komen ook de houtkachels en gashaarden voorbij. Toch zijn er meer mooie opties voor in elk interieur. Wij lieten u nader kennismaken met de magie van bio-ethanol en waterdamp haarden middels ons blog. Heeft u het gemist? Dan is het zeker de moeite waard om nog even een kijkje te nemen!

Fijne feestdagen en een sfeervol 2024!

We zijn aan het einde gekomen van ons laatste blog van 2023. Natuurlijk wensen wij u fijne feestdagen, met veel sfeer, warmte en fijne mensen om u heen. Voor 2024 wensen wij u veel liefde, geluk en gezondheid. Natuurlijk staan wij ook in het nieuwe jaar weer voor u klaar in onze showroom, waar u inspiratie op kunt doen en waar wij u alle nodige informatie en advies bieden. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Geniet van de feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

Scroll naar boven