Een Charlton & Jenrick kopen: eindeloos veel sfeer

Charlton & Jenrick

Met een Charlton & Jenrick haalt u pure sfeer in huis, of u nu kiest voor een houtkachel of een elektrische kachel van dit merk. De verwarmingsoplossingen van het Engelse merk Charlton & Jenrick weten altijd de sfeer in elke ruimte te verhogen. Het bedrijf bestaat sinds 1986 en heeft daarmee inmiddels een ruime 35 jaar aan ervaring opgebouwd. Door de jaren heen is het familiebedrijf steeds verder gegroeid en heeft het merk een aardig deel van de wereld weten te veroveren. De Charlton & Jenrick houtkachels en elektrische kachels worden inmiddels in meer dan 20 landen verkocht, waaronder ook in Nederland. Wilt u ook een mooie Charlton & Jenrick kopen? Dan bent u natuurlijk welkom bij WALO Haarden en Kachels.

De levende vlam van Charlton & Jenrick

Het merk Charlton & Jenrick werd opgericht door Barry Charlton en Bill Jenrick. De twee ambitieuze ondernemers staan nog altijd aan het roer in het hoofdkantoor van het familiebedrijf, dat te vinden is in de plaats Telford in het Verenigd Koninkrijk. Met het oprichten van het merk hadden de twee ondernemers een belangrijk doel voor ogen, namelijk het bieden van een levende vlam, of dit nu is middels een houtkachel of een elektrische haard. Het motto van het bedrijf is dan ook dat elke grote liefde begint met een vonkje. De Charlton & Jenrick kachels en haarden bieden altijd een schouwspel om echt van te genieten, terwijl de warmte op een fijne manier door de ruimte wordt verspreid.

Een Charlton & Jenrick kopen die bij u past

Of u nu wilt genieten van een houtvuur of een elektrisch vuur; u kunt altijd een mooie Charlton & Jenrick kopen die goed bij u past. Het merk heeft een groot assortiment modellen, van compacte varianten tot grote en zeer complete oplossingen voor een optimale sfeer. Wilt u een compact elektrisch model? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Charlton & Jenrick Fireline. Gaat de voorkeur uit naar een houtkachel en wilt u genieten van een modern, rond model? Dan kunt u eens een kijkje nemen bij de Charlton & Jenrick Purevision. In ons assortiment vindt u altijd een mooi model dat goed bij u en de specifieke ruimte past. Uiteraard staan wij in onze showroom altijd voor u klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien.

Kiest u voor een houtkachel of een elektrische haard?

U kunt een houtkachel van Charlton & Jenrick kopen, maar natuurlijk ook een elektrische haard. Tegenwoordig zijn de houtkachels een koolstofarme, economisch verantwoorde en effectieve optie geworden. De houtkachels van Charlton & Jenrick zijn voorzien van de nieuwste technologie en zorgen voor een optimaal effectieve, duurzame verbranding. Gaat de voorkeur toch uit naar een elektrische haard? Dan staan de meest inspirerende modellen voor u klaar. Ook de elektrische haarden van het merk zijn voorzien van moderne technologie en bieden een combinatie van gebruiksgemak en een indrukwekkend design. Wilt u een Charlton & Jenrick kopen, maar weet u niet of u nu liever kiest voor een elektrische haard of een houthaard? Wij denken natuurlijk graag met u mee over de beste oplossing.

Duurzaamheid van de Charlton & Jenrick oplossingen

U kunt met een gerust hart een Charlton & Jenrick kopen als u een duurzame keuze wilt maken. De houtkachels en multi-brandstofkachels van het merk zijn economisch verantwoord en kennen een lage uitstoot. Charlton & Jenrick doet er alles aan om de verwarmingsoplossingen zo effectief en duurzaam mogelijk te houden. Het merk biedt dan ook een selectie kachels die ruimschoots voldoen aan de SIA Ecodesign criteria. Dit betekent dat de effectiviteit is verhoogd en de emissies sterk worden verlaagd. Alle Charlton & Jenrick kachels weten dan ook een niveau van 4 of 5 te bereiken, waardoor ze een verantwoorde keuze vormen.

Wilt u ook een Charlton & Jenrick kopen?

Met een houtkachel of elektrische haard van Charlton & Jenrick kiest u voor optimaal gemak, een perfecte sfeer en duurzaamheid. Er is altijd een model beschikbaar dat goed bij de ruimte past en de sfeer biedt waar u blij van wordt. Kom gerust eens langs in onze showroom in Hillegom om u te laten inspireren. Wilt u een mooie Charlton & Jenrick kopen, maar wilt u eerst meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Scroll naar boven