Een HWAM houtkachel kopen: ontdek de voordelen

HWAM houtkachel kopen

U kunt een mooie HWAM houtkachel kopen wanneer u wilt genieten van een moderne, kwalitatief hoogwaardige en duurzame houtkachel. De houtkachels van het merk HWAM zijn namelijk door een architect ontworpen vanuit een scherp oog op de milieuvriendelijkheid. We zien de laatste jaren steeds meer aandacht voor duurzaamheid ontstaan in de wereld van houtkachels en het merk HWAM mag zich zeker tot de koplopers rekenen. Wilt u een sfeervolle HWAM houtkachel kopen die goed bij uw woning past? Dan bent u welkom bij WALO Haarden & Kachels.

De HWAM houtkachel komt uit Denemarken

Het bedrijf dat de moderne, duurzame HWAM houtkachels op de markt brengt heeft een jarenlange ervaring. Dit bedrijf begon onder de naam ABC Pejse Industri A/S en veranderde de naam later naar HWAM A/S. Inmiddels is er binnen het bedrijf meer dan 45 jaar aan ervaring aanwezig in zowel het ontwerpen als het produceren van de houtkachels. Het bedrijf bevindt zich nog altijd in Hørning, Denemarken, waar de onderneming in 1973 werd opgericht. Wanneer u een mooie houtkachel wilt kopen, dan heeft u uiteraard de keuze uit houtkachels van tal van merken, ook bij ons. Elk merk staat voor unieke kenmerken en kwaliteiten. De HWAM houtkachels staan voor kwaliteit, innovatie, design en duurzaamheid. Het vakmanschap is in elk ontwerp terug te zien, tot in het detail.

Voor elke woning een mooie HWAM houtkachel kopen

Het mooie van de houtkachels van dit Deense merk is wel dat er veel moderne modellen beschikbaar zijn. Hierdoor zijn er altijd sfeervolle opties voor elke woning en iedere interieurstijl te vinden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor iedere beschikbare ruimte. Wilt u een compacte HWAM houtkachel kopen? Dan kunt u bijvoorbeeld eens kennismaken met de HWAM 2630. Heeft u meer ruimte beschikbaar? Dan is inbouw wellicht ook een mooie optie voor u. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de HWAM 5530 om een indruk te krijgen van de sfeervolle inbouwmogelijkheden. Weet u niet precies wat u wilt? Dan kunt u bij ons in de showroom natuurlijk alle nodige inspiratie op komen doen. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken.

Wat zijn de voordelen van een HWAM houtkachel?

Een houtkachel is een sfeervolle manier om de woning te verwarmen. U geniet van een fijne warmte en ontspant bij het geluid van het knetterende hout. Daar wordt iedereen blij van. Natuurlijk heeft een HWAM houtkachel u nog meer voordelen te bieden. De houtkachels van HWAM garanderen onder meer de volgende voordelen:

  • Ruime keuze aan moderne designs
  • Optimaal gebruiksgemak
  • Aangename verspreiding van warmte
  • Voor elke woning een sfeervolle oplossing
  • Voorzien van een modern verbrandingssysteem

Tot wel 50 procent minder brandhoutverbruik

Een heel aantrekkelijk voordeel van de HWAM houtkachel is wel dat het verbruik van brandhout met wel 50 procent kan worden gereduceerd. De houtkachels zijn voorzien van een innovatief en modern verbrandingssysteem om de verbranding te optimaliseren. Dit is zowel in het belang van u als gebruiker als in het belang van het milieu. Het bedrijf heeft HWAM SmartControl ontwikkeld, dat passend is voor het overgrote deel van de houtkachels van het merk. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat het brandhoutverbruik afneemt tot maximaal 50 procent, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op de kosten van het gebruik van de houtkachel. Ook financieel gezien is een HWAM houtkachel dus een interessante keuze.

Wilt u ook een sfeervolle HWAM houtkachel kopen?

De HWAM houtkachels bieden mooie, duurzame voordelen waar iedereen van kan genieten in de woning. De ongekende sfeer zorgt ervoor dat u met de HWAM houtkachel echt een eyecatcher in huis haalt. Wilt u ook een sfeervolle HWAM houtkachel kopen? Dan bent u welkom in onze showroom in Hillegom, waar u veel inspiratie vindt en waar wij u graag informeren en adviseren over de vele mogelijkheden. Wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Scroll naar boven