Altech speksteenkachel kopen: warme sfeer van Nederlandse bodem!

Altech speksteenkachel

Wilt u een moderne Altech speksteenkachel kopen? Dat is altijd een goede én mooie keuze. Het merk Altech is van Nederlandse bodem, gevestigd te Hoevelaken, en mag zich al jarenlang tot de top van de speksteenkachelfabrikanten rekenen. De modellen zijn toonaangevend, modern en passend te maken aan ieder interieur. Daarnaast bent u verzekerd van een heerlijke warmte en sfeer, een optimaal rendement en een lange levensduur. Wanneer u een Altech speksteenkachel wilt kopen, dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij WALO Haarden & Kachels in Hillegom. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen in onze showroom.

Meer dan 40 jaar ervaring in de branche

Met een Altech speksteenkachel kiest u altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Het Nederlandse merk werd bijna 50 jaar geleden geïnspireerd door vrijstaande speksteenkachels van de Amerikaanse markt en besloot hierop zelf modellen te gaan ontwerpen en vervaardigen. Inmiddels heeft Altech al meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van speksteenkachels op weten te bouwen. Kiest u ervoor om een Altech speksteenkachel te kopen, dan bent u verzekerd van de beste kenmerken en kwaliteiten. De jarenlange ervaring is niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar. U geniet van een aangename warmte, gecombineerd met een uitstekend rendement.

Een Altech speksteenkachel kopen voor optimaal rendement

Rendement is vanzelfsprekend belangrijk, zeker in deze tijd. U wilt genieten van optimale warmte middels een efficiënte verbranding. De Altech speksteenkachels zijn door de jaren heen van diverse innovatieve technieken voorzien. Hierdoor is niet alleen het vlammenspel mooier geworden, waardoor u nog meer geniet van de sfeer, maar hierdoor is ook de verbranding een stuk efficiënter geworden. Het brandstofverbruik is steeds verder geminimaliseerd zonder warmteverlies. Wanneer u zoekt naar een optimaal duurzame warmteoplossing, dan kunt u met een gerust hart een Altech speksteenkachel kopen. Deze mooie speksteenkachels zijn ook nog eens voor minimaal 80 procent vervaardigd uit natuurlijke materialen.

Diverse mooie modellen voor ieder interieur

Of u nu veel ruimte heeft voor een Altech of juist wat minder; er is altijd een mooi model dat perfect aansluit bij uw interieur. Alle moderne Altech speksteenkachels zijn vrijstaand en kunnen naar wens worden aangepast om aan uw interieursmaak te voldoen. Zo kunt u de speksteenkleur combineren met de kleur van gietijzer, maar u kunt ook kiezen voor een mooie combinatie met een uni-kleur naar wens. Wilt u een compacte Altech speksteenkachel kopen? Dan is de Altech Torus wellicht een mooie keuze. Dit compacte model is ook verkrijgbaar in een ronde uitvoering. Mag het model best wat meer ruimte innemen in uw woonkamer? Dan is het zeker de moeite waard om eens nader kennis te maken met de Altech Grande Nobles, welke ook in onze showroom te bekijken is.

Innovatie en vakmanschap van Altech

Het bedrijf Altech laat u altijd genieten van innovatie en puur vakmanschap. Daar profiteert u optimaal van in het gebruik van uw Altech speksteenkachel. Door de jaren heen heeft het bedrijf meerdere malen laten zien een absolute voorloper te zijn als het om innovatie gaat. Zo was Altech de eerste fabrikant wereldwijd die een houtrookfilter integreerde in een houtkachel. Dit filter is bijvoorbeeld terug te vinden in de Altech Eclips, welke een maximaal rendement biedt van maar liefst 86 tot 89 procent. De combinatie van innovatie en vakmanschap wordt ook ingezet om de speksteenkachels van Altech gebruiksvriendelijk te maken. Alle modellen worden eenvoudig en moeiteloos bediend.

Wilt u ook een mooie Altech speksteenkachel kopen?

De Altech speksteenkachels bieden eindeloos veel voordelen, van een optimaal rendement tot een heerlijke warmte en sfeer in huis. In onze showroom in Hillegom kunt u meerdere speksteenkachels van het Nederlandse merk Altech bekijken. Daarnaast zijn wij er uiteraard om u te informeren, met u mee te denken en u te adviseren bij het maken van keuzes. Kom gerust eens bij ons langs. Wilt u eerst meer weten over de Altech speksteenkachels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Scroll naar boven