We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Meteor inzethaard kopen: hoge kwaliteit, heerlijke sfeer!

Meteor inzethaard kopen

U kunt een mooie, hoogwaardige Meteor inzethaard kopen wanneer u wilt genieten van optimale prestaties gecombineerd met een heerlijke sfeer. Een inzethaard van dit ervaren merk, dat al sinds 1981 actief is op de markt, is een absolute aanwinst voor uw interieur. Uiteraard zijn er tal van mooie oplossingen beschikbaar, welke allemaal volgens de beste principes zijn geproduceerd door het familiebedrijf. Hierdoor heeft u in alle gevallen zekerheid van een aangename warmteverspreiding en een ongekende sfeer in uw woonkamer. Wilt u een mooie Meteor inzethaard kopen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij WALO Haarden & Kachels.

Meteor: dé grote naam uit Denemarken

De Meteor inzethaarden kwamen meer dan 40 jaar geleden voor het eerst op de markt. Het bedrijf, dat door Ole Poulsen werd opgericht, telde op dat moment slechts vier werknemers. Al snel wisten de Meteor inzethaarden vele harten te veroveren, waardoor het merk snel aan populariteit won en meer kansen kreeg op het gebied van groei en ontwikkeling. Op dit moment staat Rene, de zoon van Ole, aan het roer en telt het familiebedrijf meer dan dertig werknemers. De Meteor inzethaarden worden ontworpen en vervaardigd in Denemarken, waar het merk tegenwoordig meer dan 50 procent marktaandeel in bezit heeft. Ook steeds meer mensen in Nederland willen een sfeervolle Meteor inzethaard kopen. Voor elke open haard is er een passende oplossing van dit ervaren merk beschikbaar.

Waarom een Meteor inzethaard kopen?

Zeker in een open ruimte kan de warmteopbrengst van een open haard beperkt zijn. Het is dan een mooie oplossing om te kiezen voor een Meteor inzethaard. Door deze in de open haard te plaatsen, kan het rendement tot meer dan 80 procent oplopen. De Meteor inzethaarden zijn voorzien van een innovatief convectiesysteem, waardoor u profiteert van een optimaal rendement. Het stralingsoppervlak van de warmte wordt uitgebreid door de aanwezigheid van ronde buizen (heat pipes) in de brandkamer. Dit zorgt voor een verbetering van de warmteverspreiding. Met een Meteor inzethaard geniet u altijd van sfeervolle warmte gecombineerd met een maximaal rendement.

Laat u inspireren door de Meteor inzethaarden

Voor elke woonkamer is er een mooie Meteor inzethaard beschikbaar. Dit komt mede door het feit dat deze inzethaarden ook goed op maat kunnen worden gemaakt voor uw bestaande open haard. Kies bijvoorbeeld voor een driezijdige inzethaard van Meteor of een mooie doorkijkhaard. Op onze website kunt u nader kennismaken met de diverse Meteor inzethaarden. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te komen doen voor uw eigen woonkamer. Wij denken graag met u mee.

Kies voor de uitzonderlijke kwaliteit van Meteor

Wanneer u zeker wilt zijn van een maximaal rendement gecombineerd met een lange levensduur, dan kunt u met een gerust hart een Meteor inzethaard kopen. Alle inzethaarden van dit merk zijn met zorg ontworpen en met passie vervaardigd. De kwaliteit ligt gegarandeerd hoog, evenals het rendement. Met een Meteor inzethaard geniet u van de beste kenmerken en kwaliteiten, ook als het gaat om sfeer en design. Heeft u interesse in een maatwerk Meteor inzethaard? Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Uiteindelijk vinden we altijd een Meteor oplossing die perfect bij u en uw woonkamer past.

Wilt u ook een sfeervolle Meteor inzethaard kopen?

De Meteor inzethaarden kunnen volledig op maat worden gemaakt. Hierdoor is er voor elke open haard een mooi, passend model leverbaar. Uiteraard houden we hierbij optimaal rekening met uw wensen en eisen. Wilt u een mooie, sfeervolle Meteor inzethaard kopen? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Hillegom, waar wij u informeren en adviseren. Uiteraard vindt u hier ook veel sfeervolle inspiratie. Wilt u een Meteor inzethaard kopen, maar heeft u hier eerst nog vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Scroll naar boven