Een elektrische haard kopen: 6 redenen!

Elektrische haard kopen

Een elektrische haard kopen is natuurlijk één van de mogelijkheden die u heeft wanneer u wilt genieten van een fijne haard. Er zijn veel meer opties, zoals natuurlijk de houtkachel of de gashaard. Iedere soort kachel of haard heeft eigen voor- en nadelen. Zo laat een houthaard u genieten van knisperend hout en de heerlijke geur van een echte openhaard, terwijl de gashaard juist weer meer gemak biedt. Een elektrische haard kopen kan voor u zeker de juiste keuze zijn, afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. De elektrische haard neemt de laatste jaren in populariteit toe en hier zijn belangrijke redenen voor te noemen. Twijfelt u of een elektrische haard kopen voor u de juiste optie is? Walo Openhaarden geeft u inzicht in 6 belangrijke voordelen van de elektrische haard.

1. Een elektrische haard kopen is een milieuvriendelijke keuze

Het belangrijkste voordeel van een elektrische haard is de duurzaamheid. Doordat er geen warmtebron, zoals houtblokken of gas, hoeft te worden gebruikt, komen er ook geen schadelijke stoffen vrij. Vriendelijk voor het milieu, voor uw buren en voor uw eigen gezondheid.

2. De elektrische haard wordt makkelijk en snel aangesloten

Wilt u een haard kopen die binnen enkele tellen al gereed is voor gebruik? Dan kunt u een elektrische haard kopen die goed bij u past. Een elektrische haard is binnen enkele seconden aangesloten. Het enige dat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te steken. De haard heeft geen schoorsteen of rookkanaal nodig en kan hierdoor op elke plek geïnstalleerd worden. Hierdoor is het ook gemakkelijk om de haard te verplaatsen, bijvoorbeeld tijdens de wisseling van de seizoenen.

3. U geniet van de sfeer van een realistisch vuurbeeld

Tegenwoordig is sfeer de belangrijkste reden om een haard of kachel aan te schaffen. Door het realistische vuurbeeld is de elektrische variant uitermate geschikt voor een knus avondje voor de open haard. Het behaaglijke gevoel is net zo sterk als bij een echt haardvuur.

4. Een elektrische haard kopen voor de gebruiksvriendelijkheid

Alle haarden zijn anders, ook als het gaat om het gemak waarmee u er gebruik van maakt. De elektrische haarden zijn middels een afstandsbediening gemakkelijk te bedienen. Met een druk op de knop wordt het haardvuur direct aangepast naar uw wensen. Naast de hoogte en kleur van de vlammen, bepaalt u ook helemaal zelf het geluid en het omgevingslicht. Een gepersonaliseerde ervaring is dus makkelijk en snel geregeld!

5. Profiteren van energiezuinigheid en onderhoudsvriendelijkheid

Een groot voordeel van een elektrische haard is het feit dat de verbruikskosten laag liggen. Wanneer de elektrische haard geen warmte-element bevat, dan zullen de kosten op slechts een paar cent per uur uitkomen. De haard hoeft u daarnaast niet van binnen schoon te maken, waardoor de elektrische haard een goede keuze is als u wilt genieten van onderhoudsvriendelijkheid. Een lange levensduur gegarandeerd!

6. Een elektrische haard kopen voor maximale veiligheid

Vanzelfsprekend is het vuur in de elektrische haard niet echt. Hierdoor is veiligheid in uw woning altijd gegarandeerd. Spelende kinderen en loslopende huisdieren kunnen zich vrij in het huis bewegen zonder het risico zich te branden. Doordat er geen rondspringende vonken aanwezig zijn, kunt u veilig de deur achter u dichttrekken zonder bang te zijn voor brand. Ook hoeft u niet bang te zijn voor koolmonoxidevergiftiging of andere schadelijke stoffen. Wel zo’n prettig gevoel.

Een mooie elektrische haard kopen bij Walo Openhaarden

Wilt u ook een elektrische haard kopen en eens nader kennismaken met onze modellen? Wij kunnen u onze Kalfire E-One 100 (verkrijgbaar vanaf juni 2020) van harte aanbevelen. Deze elektrische haard biedt u alle voordelen die u mag verwachten. De designhaard past in ieder interieur dankzij het simplistische design en de veelzijdigheid om de haard zowel in te bouwen als vrijstaand te plaatsen. Uiteraard hebben wij meer mooie modellen voor u klaarstaan in onze showroom als u een elektrische haard wilt kopen. Kom gerust eens langs of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Openingstijden

Maandag Gesloten (op afspraak open)
Dinsdag Gesloten (op afspraak open)
Woensdag Gesloten (op afspraak open)
Donderdag Gesloten (op afspraak open)
Vrijdag 11:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 15:00 uur
Zondag Gesloten
Scroll naar boven