We zijn vanwege vakantie gesloten vanaf zaterdag 20 juli tot en met woensdag 14 augustus

Contura kachel kopen: CO2 neutraal en duurzaam

Contura kachel kopen

Wilt u een Contura kachel kopen om op een duurzame manier te genieten van sfeervolle warmte in uw woonkamer? Dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Walo Haarden & Kachels in Hillegom. Wij hebben een groot assortiment kachels en haarden van de meest uiteenlopende merken. De Contura modellen zijn bij ons goed vertegenwoordigd. Dit is ook niet zomaar het geval. Steeds meer mensen willen een Contura kachel kopen om te gaan stoken op een CO2 neutrale en duurzame wijze. Zeker in deze tijd, waarin veel mensen moeten besparen op het gebruik van de centrale verwarming, is de aanschaf van een houtkachel een interessante keuze. Wij informeren en adviseren u graag wanneer u een duurzame Contura kachel wilt kopen.

De Scandinavische charme van de Contura kachels

De mooie, moderne en duurzame Contura kachels worden volledig in Zweden ontwikkeld en gemaakt. Het bedrijf NIBE Group, dat achter het merk Contura staat, is zelf verantwoordelijk voor het ontwerpen en vervaardigen van alle kachelproducten uit hun assortiment. Alleen het winnen van speksteen voor de producten wordt door de onderneming uitbesteed. De Zweedse fabrikant zorgt voor een pure Scandinavische charme in elk design. Doordat de Contura kachelproducten wereldwijd zeer populair zijn, werkt het bedrijf met meer dan 15.000 medewerkers om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Contura is dan ook niet meer zomaar een merk; het is een begrip in de wereld van haarden en kachels.

Een Contura kachel kopen biedt altijd zekerheid

Wanneer u wilt gaan genieten van een houtkachel in uw woning, dan wilt u zekerheid van de kwaliteit, de betrouwbaarheid en een goed rendement. Dit zijn zaken die bij Contura gegarandeerd zijn, waardoor u altijd kiest voor zekerheid wanneer u besluit om een mooie Contura kachel te kopen. De fabriek in Markaryd heeft een compleet eigen testafdeling. Hier worden alle kachelproducten van het merk Contura uitvoering getest op alle belangrijke punten, waaronder uiteraard ook rendement, kwaliteit en een betrouwbare werking. Pas wanneer een kacheloplossing aantoonbaar geschikt is voor in een moderne woning en alle bijkomende omstandigheden, wordt het product gelanceerd op de markt.

Contura kachels kennen een tijdloos design

Alle kachels van het merk laten een tijdloos design zien, waardoor ze eenvoudig toepasbaar zijn in ieder interieur, van modern tot landelijk. Herkenbaar binnen de meeste modellen is het mooie, slanke design dat zorgt voor een optimale efficiëntie. De Contura 610 Style is hier een uitstekend voorbeeld van. De keuze voor deze slanke vormgeving is heel bewust. De fabrikant geeft aan dat het besparen van hulpbronnen altijd vanzelfsprekend is geweest voor het bedrijf. Door de modellen slank te houden ontstaat er direct een hogere efficiëntie. De focus van het bedrijf ligt dan ook op drie factoren, namelijk slank, modern en efficiënt. In de fabriek staat kwaliteit altijd voorop. Deze fabriek is de grootste en modernste faciliteit voor de productie van houtkachels in Europa. Alle producten van het merk Contura worden in Europa het meest gewaardeerd om de hoge kwaliteit, de efficiëntie en het tijdloze design.

Voor elke woning een passende oplossing

U kunt altijd een Contura kachel kopen die perfect bij uw woning past. Er zijn tal van modellen beschikbaar die rekening houden met de meest uiteenlopende omstandigheden in alle soorten woningen. Zo zien we in moderne woningen steeds vaker het room divider principe, waarvoor een hoekmodel wenselijk kan zijn. Hiervoor zijn meerdere mooie oplossingen beschikbaar. Natuurlijk kan het ook zijn dat u de voorkeur geeft aan een haard op vloerhoogte of bijvoorbeeld een mooie inzethaard. Met de oplossingen van Contura kan het allemaal. Weet u niet precies welke oplossing nu het best bij uw woning past? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar om met u mee te denken en passende oplossingen aan u voor te stellen. U kunt zich altijd laten inspireren in onze showroom.

Wilt u een Contura kachel kopen? Kom naar onze showroom!

De Contura modellen zijn stuk voor stuk inspirerend, modern en vooral ook duurzaam. Wij nodigen u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze showroom om inspiratie op te doen en mooie ideeën voor uw eigen woning te verzamelen. Samen met u vinden wij altijd de perfecte oplossing voor uw woning. Wilt u een mooie Contura kachel kopen, maar heeft u eerst behoefte aan meer informatie of advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Scroll naar boven