Barbas Bellfires haarden: professional in het creëren van sfeer

Barbas Bellfires haarden

Barbas Bellfires haarden zijn unieke, duurzame haarden die een stukje puur vakmanschap laten zien. Dit merk is gevestigd in de Noord-Brabantse plaats Bladel, waar het bedrijf zich bezighoudt met het maken van de mooiste haarden. Het bedrijf heeft een groot assortiment standaard haarden die op bestelling worden geleverd met veel keuzemogelijkheden, onder meer op het vlak van kader en binnenwerk. De Barbas Bellfires haarden worden gemaakt door professionals die met veel passie voor het vak werken. Het bedrijf geeft dan ook aan de Barbas Bellfires haarden met liefde te maken, zodat u er ook van gaat houden. Wanneer u interesse heeft in de haarden van Barbas Bellfires, dan bent u natuurlijk welkom bij WALO Haarden & Kachels.

Barbas Bellfires haarden zijn unieke haarden

Het bedrijf Barbas Bellfires ziet de haarden die worden gemaakt niet direct als haarden, maar meer als kunststukken voor in het interieur. Deze haarden mogen zeker gezien worden als pronkstukken, en het mooie is wel dat elke haard op bestelling wordt gemaakt. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 120 basismodellen die samen goed zijn voor maar liefst een ruime 17.000 verschillende combinaties. Zo worden de maatwerk Barbas Bellfires haarden gemaakt zoals u het wilt. Dit bedrijf hecht nog veel waarde aan ambacht en vakmanschap, en dit is duidelijk aan de haarden van het merk te zien.

Ruime ervaring in het maken van haarden en kachels

Barbas Bellfires haarden bestaan al jaren en genieten al lange tijd van een enorme populariteit. Niet heel vreemd, want het bedrijf maakt houthaarden en gashaarden die afgestemd worden op het interieur en daar zorgen voor een waar spektakel. De eerste Barbas Bellfires haarden werden gemaakt in 1976 en nog altijd worden de haarden met groot vakmanschap en veel aandacht voor detail gemaakt. U kunt altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit, op een optimale betrouwbaarheid en een uitstraling waar uw hele interieur warmer van wordt.

Houthaarden van Barbas Bellfires

Barbas Bellfires houdt zich op de eerste plaats bezig met het maken van houthaarden. De laatste tijd is de houthaard weer populairder geworden, onder meer door de stijgende energieprijzen, maar er zijn natuurlijk tal van voordelen van de houthaarden te noemen. Een Barbas Bellfires houthaard biedt veel sfeer in huis, door niet alleen te zorgen voor een fijne stralingswarmte, maar ook voor een indrukwekkend vlammenspel. Uiteraard is hout in aanschaf voordeliger dan brandstof en u kunt in huis genieten van de sfeervolle geur van brandend hout.

Gashaarden van Barbas Bellfires

Naast de houthaarden van Barbas Bellfires zijn er ook gashaarden van dit ervaren bedrijf. Een belangrijk voordeel van gashaarden is wel dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. U hoeft er niet veel aan te doen om de haard goed te reinigen na gebruik of om het model in totaliteit mooi te houden. De kwaliteit ligt hoog en er zijn veel mooie mogelijkheden op het gebied van design, van modern tot klassiek of nostalgisch. Gashaarden bieden een hoog comfort, zijn brandveilig en staan garant voor een hoog rendement.

Hoogwaardige maatwerk haarden voor elke ruimte

Barbas Bellfires haarden zijn er echt voor elke ruimte. Wilt u uw woonkamer direct sfeervoller maken met een mooie haard? Dan kunt u altijd goed bij dit merk terecht. Het maakt niet uit of er veel of weinig ruimte beschikbaar is, of u een laag of een hoog model wilt; alles is mogelijk. Natuurlijk geldt dit ook wanneer u een haard wilt laten realiseren in uw kantoor, in uw bibliotheek aan huis of zelfs in de slaapkamer. Voor elke ruimte, privé of zakelijk, zijn er mooie en hoogwaardige Barbas Bellfires haarden beschikbaar in een stijl die goed past bij de rest van het interieur.

Ontdek de Barbas Bellfires haarden bij WALO

WALO Haarden & Kachels is natuurlijk uw ervaren partner wanneer u interesse heeft in een mooie haard. Ook voor de unieke Barbas Bellfires haarden bent u bij ons van harte welkom. U kunt een bezoek brengen aan onze showroom in Hillegom, Zuid-Holland, op korte afstand van de grens met Noord-Holland. Laat u eens inspireren in onze showroom of laat u door ons informeren over de mogelijkheden en adviseren op basis van uw wensen en eisen. Wij staan voor u klaar. Wilt u eerst meer weten over de Barbas Bellfires haarden of onze andere haarden en kachels? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Scroll naar boven