NHK Verkoop – Installatie detaillist: wat betekent dat precies?

NHK Verkoop Installatie

Walo Haarden & Kachels is een NHK Verkoop – Installatie detaillist. Wat betekent dit nu precies en waarom is dit belangrijk voor u? Hier vertellen wij u graag meer over. Wij zijn aangesloten bij Stichting NHK, de Nederlandse Haarden en Kachelbranche. Deze organisatie stond voorheen bekend als de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde. NHK Verkoop – Installatie is een onderdeel van deze stichting, die actief deelnemer is in meerdere platforms en werkgroepen. Als NHK Verkoop – Installatie detaillist biedt Walo Haarden & Kachels u belangrijke voordelen en garanties.

Wat doet Stichting NHK precies?

De Nederlandse Haarden en Kachelbranche is binnen diverse platforms en werkgroepen actief. Zo is er sprake van aan actieve deelname in Brandweer NL, de werkgroep voor woningbranden. Dit is zeker niet het enige dat de organisatie doet. De stichting neemt initiatief op het vlak van optimalisatie van gebruik en ter verbetering van de kwaliteit van zowel installaties als toestellen. De NHK is aan verschillende NEN-commissies verbonden en lid van de Nederlandse Vereniging van Duurzame Energie, ook wel de NVDE. Daarnaast is de stichting deelnemer in de Green Deal Decentrale Duurzame Warmte en wordt de vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen door de stichting aangeboden.

Waar staat een NHK Verkoop – Installatie detaillist voor?

Wanneer u een haard wilt kopen, of u wilt een kachel aanschaffen, dan wilt u zekerheid. U wilt zeker zijn dat de veiligheid hoog ligt, maar bijvoorbeeld ook dat u van gunstige voorwaarden profiteert. Dit zijn zekerheden die u altijd krijgt van een ervaren NHK Verkoop – Installatie detaillist, zoals Walo Haarden & Kachels. De aanschaf van een nieuwe haard of een nieuwe kachel is een hele stap. U wilt zeker zijn dat alles in orde is en dat u de juiste keuze maakt. Een ervaren NHK Verkoop – Installatie detaillist is er om u te informeren en te adviseren bij het maken van uw keuze. De NHK Verkoop – Installatie is er speciaal om alle belangrijke zekerheden voor u te waarborgen. Een haardenspecialist die bij NHK Verkoop – Installatie aangesloten is, staat garant voor veiligheid, verantwoordelijkheid en vakmanschap.

De NHK Verkoop – Installatie detaillist staat onder controle

Het is zeker niet zo dat een haarden- en kachelspecialist zomaar NHK Verkoop – Installatie detaillist wordt en vervolgens hiervan kan profiteren. In Nederland zijn er iets meer dan 100 NHK Verkoop – Installatie detaillisten te vinden, welke allemaal onder controle van de stichting staan. Dit is ook belangrijk voor u, want zo houdt u altijd de zekerheid dat u het beste mag verwachten van de NHK Verkoop – Installatie detaillist. De haarden- en kachelbranche ontwikkelt en verandert voortdurend. Het is aan de professionals om goed bij te blijven. De NHK zorgt daarom niet alleen voor regelmatige controles van zowel de verkooppunten als de medewerkers van de detaillisten. De ervaren NHK Verkoop – Installatie detaillist, zoals Walo Haarden & Kachels, volgt ook regelmatig opfriscursussen.

Gegarandeerde kwaliteit van een NHK Verkoop – Installatie detaillist

U bent vast bekend met enkele organisaties die zorgen voor een absolute kwaliteitsgarantie. Wilt u bijvoorbeeld een kwaliteitsgarantie van een autogarage? Dan gaat u waarschijnlijk naar een autogarage die bij de BOVAG is aangesloten. Voor de haarden- en kachelbranche is het de NHK die zorgt voor deze kwaliteitsgarantie. Een NHK Verkoop – Installatie detaillist biedt u altijd de hoogste kwaliteit en stelt zeker dat u krijgt waar u om gevraagd heeft. Wanneer u een nieuwe haard of een nieuwe kachel koopt bij een NHK Verkoop – Installatie detaillist, dan heeft u dus altijd een gegarandeerde kwaliteit.

Een garantie op zorgeloos van uw haard of kachel genieten

U wilt een nieuwe haard of een nieuwe kachel kopen om de komende jaren zorgeloos te kunnen genieten. Dit kan alleen wanneer u zekerheid over de veiligheid heeft. Als NHK Verkoop – Installatie detaillist bieden wij u altijd een veiligheidsgarantie. Dit betekent ook dat wij het leefmilieu in en rond uw huis controleren en op basis hiervan een advies uitbrengen. Op deze manier kunnen wij de randvoorwaarden beoordelen en zorgen wij er eenvoudig voor dat u kunt genieten van een duurzaam veilige werking van uw nieuwe haard of nieuwe kachel.

Breng een bezoek aan onze showroom

Als ervaren NHK Verkoop – Installatie detaillist bieden wij u altijd de beste garanties en een zeer complete service. U bent van harte welkom om nader kennis te maken met onze mogelijkheden in onze showroom. Deze vindt u in Hillegom, op de grens tussen Noord- en Zuid-Holland. Wilt u eerst meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Openingstijden

Maandag Gesloten (op afspraak open)
Dinsdag Gesloten (op afspraak open)
Woensdag Gesloten (op afspraak open)
Donderdag Gesloten (op afspraak open)
Vrijdag 11:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 15:00 uur
Zondag Gesloten
Scroll naar boven