Skantherm kachels en haarden: sfeervol besparen op stookkosten

Skantherm kachels en haarden

Skantherm kachels en haarden zijn al meer dan 40 jaar een begrip. Deze design oplossingen laten zien dat dit Duitse bedrijf een pure passie heeft voor het creëren van een mooi vuurspel en eindeloos veel sfeer in elke woonkamer. Wanneer u één van de Skantherm kachels of haarden in huis haalt, dan weet u zeker dat u hier jarenlang veel plezier van heeft. De kwaliteit ligt namelijk uitzonderlijk hoog, waardoor er altijd een lange levensduur wordt bereikt. WALO Haarden & Kachels is uw ervaren adres voor de aanschaf van de hoogwaardige en duurzame Skantherm kachels en haarden. Deze design modellen zijn niet alleen een echte aanwinst voor elke woonkamer, maar bieden ook de nodige duurzaamheid om op de stookkosten te besparen.

De onderscheidende kracht van Skantherm kachels en haarden

Het merk Skantherm bestaat al sinds 1981 en heeft daarmee een lange en veelzijdige ervaring achter zich liggen. Dit is zeker ook te zien aan de collectie Skantherm kachels en haarden. De strakke designs maken grote indruk in de haardenwereld en voor iedere woonkamer, ongeacht de woonstijl, is er een mooi model beschikbaar. Deze Duitse fabrikant weet zich in de wereld van haarden en kachels echt te onderscheiden door een gedetailleerd gevoel voor creativiteit en passie in elk design te laten zien. Hierdoor realiseren de Skantherm kachels en haarden altijd een unieke sfeer in huis waar u van blijft genieten. Voor iedere woonkamer is er een mooi design beschikbaar. Een Skantherm haard of kachel is immers altijd maatwerk.

Altijd een aanwinst voor uw woonkamer

De Skantherm kachels en haarden zijn er in diverse mooie designs, geschikt voor alle soorten woonkamers. Wanneer u kiest voor een stookoplossing van dit merk, dan weet u zeker dat u kiest voor een design oplossing die een echte aanwinst voor uw woonkamer vormt. Heeft u een strak en modern interieur? Dan is het rechtlijnige model van de Skantherm Elements Front 400 wellicht een mooie keuze voor uw woonkamer. De warmte wordt lang in dit model opgeslagen, waardoor u er optimaal profijt van heeft. Houdt u meer van een design met mooie rondingen, voor een wat speelser en creatiever effect? Dan is de Skantherm Elements Rond een uitstekende keuze. Zo zijn er meer mooie en creatieve designs te vinden in de collectie Skantherm kachels en haarden, waaronder ook hoekmodellen. Elk design kent een uniek karakter. Wij adviseren u altijd graag over de mogelijkheden.

De unieke garanties van het merk Skantherm

De Duitse fabrikant heeft een jarenlange ervaring. In de jaren van activiteit heeft Skantherm nooit stilgestaan. Het merk, en daarmee ook de collectie, is blijven groeien en ontwikkelen. Hierdoor zijn de modellen niet alleen steeds mooier geworden, maar ook steeds beter. De Skantherm kachels en haarden staan dan ook garant voor een optimaal gebruiksgemak, maximale veiligheid en betrouwbaarheid, een mooi design van hoge kwaliteit en een uitstekende capaciteit. U kunt altijd rekenen op de juiste garantievoorwaarden én u bent er zeker van dat uw nieuwe stookoplossing lang meegaat. De levensduur van een Skantherm haard of kachel bedraagt altijd minimaal tien jaar.

Skantherm kachels en haarden bieden een hoog rendement

Uiteraard is het rendement ook belangrijk, zeker in deze tijd. We willen allemaal besparen op de stookkosten, en dit kan zeker met een kachel of haard van Skantherm. De verbranding is schoon en optimaal regelbaar. Dit betekent dat alle modellen van dit Duitse merk voldoen aan de actuele milieueisen. U profiteert van een hoog rendement en kunt op die manier direct goed besparen op de stookkosten. Met een sfeervolle Skantherm kachel of haard geniet u altijd van een aangename warmte in de woning én van een heerlijke sfeer. Wij zorgen er graag voor dat uw nieuwe haard of kachel perfect bij uw interieur, bij uw wensen en uw eisen past. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste oplossing waar u jarenlang van gaat genieten.

Ontdek onze Skantherm kachels en haarden in de showroom

Wilt u eens nader kennismaken met de Skantherm kachels en haarden? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. U vindt ons in Hillegom, op relatief korte afstand van Amsterdam, op de grens tussen Zuid-Holland en Noord-Holland. Hier kunt u al onze kachel- en haardoplossingen bekijken én denken wij graag met u mee over de juiste oplossing voor uw woning. Wilt u eerst meer weten over de Skantherm kachels en haarden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.  

Scroll naar boven